Handbal: Au executat-o şi pe Bistriţa!

nello construct

Turdenii au încheiat Turul I din Divizia A – seria D cu o nouă victorie,l care completează şirul de victorii acumulate până acum, şi demonstrează că obiectivul anunţat la începutul sezonului, respectiv promovarea în prima ligă, n-a fost doar o simplă declaraţie.

 

Azi, turdenii au învins cu 42-28 (20-13) pe HCM Bistriţa, la capătul unui joc pe care l-au dominat în totalitate.

 

Jocul a fost echilibrat doar în debut (min.4: 3-3), după care elevii lui Horaţiu Gal şi-au impus jocul şi s-au distanţat, pas cu pas. În repriza secundă, Horaţiu gal a început cu „garnitura a doua” şi acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj, deoarece în primele 13 minute din partea a doua scorul a fost 8-8. Echilibrul s-a rupt din nou imediat după ce au intrat pe teren cei din „prima garnitură”, care în 5 minute au dus scorul de la 28-21 la 33-21, iar apoi s-au impus fără probleme.

 

Pentru Potaissa Turda au marcat: Vasiloiu Daniel – 9 goluri, Ifrim Răzvan – 7 goluri, Suciu Dorin – 6 goluri, Pop Andrei – 4 goluri, Hossu Liviu, Alisie Mircea, Ignat Lucian, Marian Raul – câte 3 goluri, Dinescu Sorin, Pavel Răzvan, Ţone Adrian, Babici Stelian – câte 1 gol. Poarta turdenilor a fost apărată de Viman Vasile şi Medrea Cornel.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: