marian morar
m install
nello construct

Halucinant! Tânărul de la Turnul Pompierilor este și cel care a agresat și amenințat cu moartea o tânără de 18 ani!

zamblau eugen

Ieri, am prezentat două cazuri ce păreau să nu aibă vreo legătură, unul fiind despre un tânăr de 20 de ani care s-a urcat pe un important monument public, iar celălat fiind despre o tânără care a fost agresată și amenințată cu moartea de un grup de indivizi.

Mai exact, în primul articol era vorba despre un tânăr de 20 de ani care s-a urcat pe platforma care susține placheta de bronz ce prezintă harta municipiului Cluj-Napoca din Turnul Pompierilor și s-a filmat în timp ce dansa fără nici o problemă, fiind ulterior depistat de polițiștii clujeni și amendat cu 200 de lei.

Citește tot aici: A vrut și el să fie șmecher. S-a urcat pe un important monument public și a fost amendat!

În cel de-al doilea articol, era vorba despre mărturia unei fete care a fost agresată și amenințată cu moartea. atât într-un autobuz, cât și într-o stația de autobuz, de un grup de indivizi supărați că nu i-a lăsat să o atingă.

Citește tot aici: Fată de 18 ani, agresată și amenințată cu moartea: Stația era plină de oameni… Toată lumea filma, râdea

Doi dintre agresori au fost depistați, dar au fost lăsați liberi

Ulterior, doi dintre cei care au agresat-o pe tânăra de 18 ani au fost depistați de polițiștii clujeni, unul dintre ei fiind chiar tânărul ce s-a urcat pe monumentul public, dar au fost lăsați liberi pentru că nu au existat probe care să demonstreze că aveau la ei un cuțit sau un spray lacrimogen.

„Au fost identificați autorii. Este vorba despre doi tineri de 20 de ani. Din păcate nu au putut fi luate măsuri preventive întrucât nu existau elemente probatorii astfel încât să poată fi luată o decizie în această privință.
Tânăra nu a fost agresată de către ei, doar amenințată și înjurată. Nu s-a putut stabili dacă au avut unul dintre ei cuțit, momentan nu reiese din probele administrate, iar când unul dintre ei a folosit spray-ul nu a fost afectată tânăra. Și cea de a treia persoană a fost identificată, un tânăr de 18 ani, dar are calitatea de martor. Acesta se afla în prezența celor doi tineri de 20 de ani” – a transmis IPJ Cluj

Tânărul de 20 de ani este un agresor vestit în Cluj

Sursele din anchetă confirmă că ar fi vorba despre același tânăr care s-a urcat în picioare pe platforma care susține placheta cu municipiul Cluj și s-a filmat în timp ce dansa pe manele la Turnul Pompierilor.

Potrivit surselor stiridecluj.ro, se pare că individul nu este la prima abatere de acest gen.

„Am înțeles că amenință copii în mall și nimeni nu face nimic. Sunt povești, dar pornesc de undeva. Un coleg de a băiatului meu a fost agresat de el și i-a furat banii de pantofi. Am înțeles că e același care a agresat fata în autobuz și stația din Mărăști” – au declarat sursele pentru stiridecluj.

Mai mult, tatăl fetei de 18 ani a relatat pentru sursa menționată că „după incidentul din stație a mers la Iulius Mall și a furat o trotinetă, după care l-a prins un agent de paza și avea asupra lui cuțitul și spray -ul. Terorizează copiii de peste tot de prin oraș. Are multe plângeri la activ, dar e tot liber. Poliția nu a făcut absolut nimic”

Sursă/foto: stiridecluj.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2