nello construct

Hai să ne mobilizăm! O putem ajuta să audă, pentru prima dată, gânguritul propriului copil!

ramona deac

Tânăra din Câmpia Turzii, Ramona Deac, încă mai speră că va reuși, cu sprijinul oamenilor de bine din zona Turzii și nu numai, că audă gânguritul propriului copil, după ce în 20 de ani, din cei 30 pe care îi are, s-a ”obișnuit” cu ideea că nu aude. Victor, copilașul ei, i-a zdruncinat această ”obișnuință”, pentru că i-a sădit gândul că-i poate auzi vocea, gânguritul… Și e posibil: cu ajutorul unei intervenții chirurgicale în Austria!

 

Pentru asta, are nevoie de ajutorul nostru, al fiecăruia dintre cei care pot contribui cu un mic sprijin, care în cele din urmă se poate dovedi unul imens!

”De la varsta de 10 ani, in urma unei forme grave de meningita, Ramona a ramas fara auz (acum are 30 de ani). Dupa numeroase tratamente si o interventie chirurgicala nereusita, ultima sansa de a-si recapata auzul este o operatie de implant cohlear care se poate efectua la o clinica privata din Austria. Costul interventiei este de 35.000E pentru o ureche. Interventia nu a fost o prioritate pana la aparitia fiului Ramonei in varsta de 1 an, dar dorinta de a auzi este acum mai mare ca oricand”, se menționează pe pagina de donații inițiată de Irina Costea – Together for Ramona, pe siteul GoGetFunding.

Ceea ce dumneavoastră credeți că este puțin (2-3 Euro) lângă alți 2-3 Euro pot schimba o viața și împlinii un vis.

”Am încercat diferite și numeroase tratamente, proteze auditive însă nimic nu m-a ajutat. În 2011 am suferit în țara o intervenție chirurgicală însa nu m-a ajutat cu nimic. În urma interventiei chirurgicale am rămas cu dureri de cap foarte mari și asa am ajuns la o clinică din Austria încercând să rezolv problema. După o tomografie și un consult de specialitate din partea unui doctor ORL mi s-a confirmat că sunt un candidat bun pentru operația de implant cohlear, intervenție pe care o pot face la clinica lor. Costul operației se ridica la 35.000 de euro, o sumă uriașă pentru mine.
Ideea e că eu m-am obișnuit așa, să nu aud, acum am 30 de ani din care 20 nu am auzit. Teoretic, asta e “normalul” meu.

Am o viața socială obișnuită, am studiat la școli normale, lucrez și sunt căsătorită cu cel mai mișto barbat. Însă situația s-a schimbat acum, că îl avem pe Victor, băiețelul nostru de 1 an. Îmi doresc foarte mult să fiu mai bine, pentru el. Să ii pot răspunde la întrebări, să îi pot auzi cum gănguritul și râsetul. Operația asta e ultima mea șansa de a auzi.”, a declarat pentru Ziarul 21 tânăra care așteaptă spijinul comunității din zona Turda – Câmpia Turzii.

Distribuie și tu mesajul, ca să ajungă la cât mai mulți și să putem ajuta astfel acest demers!

Conturile în care se pot vira donații sunt:

RO14 BTRL 0510 1201 E701 60XX Lei

RO56 BTRL EURC RT00 E701 6001 Euro

Deac Ramona Nicoleta

Explore GoGetFunding & their blog

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: