marian morar
m install
nello construct

PNL Turda: Habarnistul lovește din nou – Răzvan Ciortea – PSD – acceptă donații doar pentru “prieteni”

zamblau eugen

Răzvan Ciortea, subprefectul județului Cluj, care în fișa postului nu are atribuții (conform site-ului Prefecturii Cluj), din lipsă de ocupație, semnează materiale scrise de alții și încearcă astfel să vină în ajutorul neajutoraților săi colegi de partid.

Domnule subprefect, ar fi trebuit să știți că necesitatea și oportunitatea adoptării unui act administrativ revine direct consilierilor locali!

Dumneavoastră se pare că din nou sunteți pe lângă subiect. Oare nu știți să citiți un CF? Acel teren este proprietatea Kaufland, deci nu este o stradă PUBLICĂ iar în aceste condiții Kaufland poate oricând să îngrădească accesul. Să înțelegem că societății Kaufland îi pasă mult mai mult de comunitatea turdeană decât vă pasă dumneavoastră?

Mai spuneți că strada este asfaltată, domnule Ciortea, dumneavoastră de cât timp locuiți în Turda? Întotdeauna a fost asfaltată strada, fiind o cale de acces care deservește zona de aprovizionare a magazinului.

Totodată, domnule subprefect, subliniați faptul că în spatele fiecărei donații acceptate de municipalitate s-ar afla obscure interese personale și private, ne întrebăm oare care au fost interesele dumneavoastră personale private sau ale cui au fost atunci când în 2021 ați votat HCL nr.160 prin care ați votat un parteneriat similar între UAT și Hasit, urmând ca după modernizare Hasit să predea strada municipalității. Ați mai votat și HCL nr. 164 din data de 30.09.2021 unde sunt toate clarificările cu privire la modernizarea străzii și de cine va fi efectuată și suportată. Să ne mai amintim și de vremurile când erați consilier local și vă doreați cu ardoare să aveți succes la achiziționarea unor importante obiective publice ale municipiului Turda. Acum încercați să profitați de funcția pe care o aveți și să vă manevrați colegii de partid să voteze cum dictați dumneavoastră? Cine e Păpușarul în toată povestea? Nu faceți cinste nici partidului pe care îl reprezentați și nu putem să înțelegem cum susțin un astfel de personaj total nepregătit care nu știe nici măcar să citească un CF.

Ne detașăm de limbajul dvs suburban care apropo nu vă face cinste, mai ales având și funcția de subprefect al județului Cluj (chiar și fără atribuții în fișa postului). Dar venim cu o precizare, așa cum soția dumneavoastră este angajată într-o instituție publică de stat, fiind contabilă la o școală din municipiu, așa au dreptul și alți tineri să muncească în domeniile în care au pregătirea necesară.

P:S: Cu toții știm că nu sunteți un bun orator, dar ultimele dumnevoastră apariții demonstrează fără echivoc faptul că serviciile de PR pe care le aveți nu dau roade.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2