m install
nello construct

Grupa 2004 de la ISCT 1921, pe locul trei la trofeul „Fotbal la infinit” de la Tarnaveni!

floris

La sfarsitul saptamanii trecute, grupele de juniori 2004, 2005, 2006 si 2007 de la ISCT 1921 au participat la Tarnaveni la turneul de fotbal „Fotbal la infinit”, acesta fiind organizat de catre CS Infintity si Primaria Tarnaveni cu ocazia Zilelor Municipiului Tarnaveni. Competitia s-a bucurat de prezenta a unui numar mare de copii, la ea participand cluburile: LPS Bistrita, Viitorul Cluj-Napoca, Inter Sibiu, ASA Tg.Mures, FC Odorheiul-Secuiesc, FC Iernut, Muresul Ludus, Gaz Metan Medias, Viitorul Ungheni, Scoala De Fotbal „Liviu Antal”, Avantul Reghin, CSS Medias, Speranta Tg.Mures, Viitorul Tg.Mures, Elita Nazna, precum si echipele clubului organizator, Infinity Tarnaveni.

Rezultatul cel mai bun obtinut de juniorii ISCT-ului a fost cel de la grupa 2004, condusa de Baba Vlad, aceastia au reusit sa termine pe locul trei la aceasta categorie de varsta, dupa ce au facut parte dintr-o grupa cu FC Iernut, Elita Nazna si Infinity Tarnaveni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: