m install
nello construct

Grave alunecări de teren la Copăceni, primarul face eforturi să limiteze efectele

floris

În perioada 1999-2000 în satul Copăceni, comuna Sănduleşti au apărut grave alunecări la teren, proces care n-a fost stopat până acum.

Acum procesul s-a accentuat chiar dacă în această vară nu au fost ploi, e posibil ca infiltraţiile de apă că creeze mari neplăceri locuitorilor din zonă, iar lucrările la Autostrada Transilvania au avut şi ele "partea lor de vină", după cum spune noul primar de la Sănduleşti, Augustin Duca.

"Este vorba despre dealul Continit de la marginea satului Copăceni. Există un cimitir în apropiere, dar şi case de locuit. La ora actuală facem studii să vedem de unde şi cum s-au accentuat, se ştie că e zonă predispusă alunecărilor de teren. Momentan facem un studiu de fezabilitate, dar şi unul geo şi topo, pe final de octombrie vedem la cât s-ar ridica investiţia… La un calcul preliminar e posibil să avem nevoie de 350.000-450.000 euro", explică Duca.

În opinia primarului de la Sănduleşti banii ar putea proveni de la Consiliul Judeţean Cluj, Ministerul Mediului sau al Transporturilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: