nello construct

Grădina Botanică din Cluj îi așteaptă duminica aceasta pe seniori cu intrare liberă. Se modifică și programul de vizitare!

Duminică, 1 octombrie 2023, Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca marchează „Ziua Internațională a Seniorilor” prin „Ziua Porților Deschise”. Astfel, pensionarii beneficiază de intrare gratuită.

Cu ocazia acestui moment deosebit, vă invităm să ne însoțiți în tururi ghidate sub tema „Cultura se împletește cu Natura”. Vom explora împreună minunatele artefacte istorice și splendidele plante de toamnă din Grădina Botanică. Punctul de întâlnire pentru tururile din 1 octombrie este la intrarea în grădină, la orele 12:00 și 14:00. Ne vom bucura să vă avem alături!”, transmit reprezentanții grădinii.

Totodată, aceștia anunță și schimbarea programului de vizitare astfel: 9:00 – 19:00 pentru Grădina Botanică și 9:00 – 17:00 pentru Serele Mari.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: