Golanul din OT-PDL Turda a băgat în spital un tânăr, pe motiv că „avea gura mare”! N-A PĂŢIT NIMIC!

Vicepreşedintele OT-PDL Turda, Răzvan Chişiu, golanul democrat-liberalilor turdeni, împins de la spate să împroaşte cu noroi în publicaţia TurdaNews şi în jurnalistul Gelu Florea, după ce acesta din urmă a dezvăluit apariţia "din senin" a sumei de 400.000 de lei, în conturile consilierului PDL Daniela Florea, a băgat în spital un tânăr şi nu a păţit nimic!

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câţiva ani, Chişiu Răzvan, alături de alţi doi "ortaci", caftindu-l pe Aron Cosmin Aurelian, pe motiv că "avea gura mare". Şi cum tânărul pedelist nu suporta confruntările verbale, nervii i-au cedat şi şi-a nenorocit adversarul, cuprins de o furie oarbă şi ajutat de ceilalţi doi agresori.

Întrebat dacă îl cunoaşte pe cel care i-a fost victimă, Chişiu Răzvan a răspuns senin, cu tupeul celui care ştie că are spatele asigurat la nivelul conducerii PDL Turda, el i-a răspuns jurnalistului Gelu Florea: "Da, l-am băgat în spital, în urmă cu ceva ani, pe motiv că făcea gură, aşa ca dvs".

La vremea respectivă, agresorii Chişiu Răzvan, Hapa Lucian şi Sutu Vasile Marian şi-au vărsat ura pe Aron Cosmin Aurelian, tăbărând toţi trei pe bietul tânăr, care "făcea gură" şi băgându-l în spital, după cum recunoaşte Chişiu Răzvan, care pe internet (Facebook) se ascunde sub numele de "Un Anonim Celebru".

Citeşte şi: Tupeu de BEIZADEA PDL-istă: Atacuri ABJECTE la adresa jurnalistului care A DEMASCAT "tunul" de 400.000 de lei, dat de un consilier PDL!

Cu toate acestea, tânărul pedelist şi-a rezolvat problema, iar agresorii erau să scape "basma curată", râzându-i în nas victimei, convinşi că teroarea pedelistă poate fi impusă la nivelul întregului oraş. Asta pentru că la Parchet, dosarul a rămas "curat", agresorii nefiind sancţionaţi în vreun fel!

A fost nevoie de o plângere în instanţă, împotriva rezoluţiei Parchetului dată în dosarul 2489/P/2009, pentru ca Răzvan Chişiu şi ceilalţi doi "ortaci" să primească o sancţiune. Oricum, mult prea mică în raport cu fapta!

Astfel, în Dosarul Penal 2657/328/2010, Judecătoria Turda i-a achitat pe cei trei de fapta penală, respectiv lovire şi alte violenţe, însă le-a aplicat câte o amendă administrativă de câte 300 de lei, obligându-i pe cei trei inculpaţi şi la plata unor daune către victimă şi la plata cheltuielilor de judecată. Unele surse au spus că beizadeaua pedelistă a beneficiat de intervenţia unei persoane influente, care l-a scăpat "basma curată", deşi l-a băgat în spital pe tânărul care "făcea gură". Aşa se explică tupeul şi nesimţirea de care dă dovadă acest golan din conducerea OT-PDL Turda, protejat la cel mai înalt nivel de către conducerea PDL Turda, în frunte cu primarul Tudor Ştefănie, care până în acest moment nu au luat o poziţie politică faţă de mârlăniile liderilor de la organizaţia de tineret din propriul partid, acceptând ameninţările şi linşajul la care este supusă publicaţia noastră, după ce am dezvăluit apariţia "de nicăieri" a celor 400.000 de lei în conturile consilierului PDL Daniela Florea.

Citeşte şi: Bani negri, mită, alte venituri necuvenite? Vezi ce avere a făcut un consilier PDL Turda în 2 ani de mandat!

Cu toate acestea, vom continua să ne facem meseria, vom publica nereguli, chiar dacă acest lucru îi deranjează pe liderii urbei! Pentru ei, miza este uriaşă: gura celor de la TurdaNews trebuie închisă cu orice preţ, înainte să apucăm să scriem despre "marele tun" de 3,2 milioane de lei, dat bugetului local!

Nu rataţi acest week-end, pentru că vom prezenta documente incendiare!

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.