marian morar
m install
nello construct

Gimnastica în apă (Aquashape) la centrul balnear Potaissa

zamblau eugen

În ziua de azi, stresul este prezent în viața tuturor, iar lipsa de timp ne face, de multe ori, să ne neglijăm corpul și sănătatea. Chiar dacă știm că avem nevoie să facem mișcare pentru a arăta bine, pentru a avea greutatea pe care ne-o dorim și pentru a elimina stresul, suntem speriați de efortul pe care credem că trebuie să îl depunem.

 

Avem însă o veste bună! Se poate face mișcare foarte benefică pentru corp fără a simți un efort prea mare sau neplăcut. Iar exercițiile aerobice și fitness-u pot fi ușoare și plăcute! Sună bine?

Gimnastica în apă (Aquashape) este o metodă excelentă de a face mișcare fără a forța articulațiile și corpul în general.

Pentru că exercițiile fizice făcute în mediu acvatic nu pun niciun fel de presiune asupra coloanei vertebrale și a articulațiilor, aquagym-ul poate fi practicat de persoane de toate vârstele, inclusiv de femeile însărcinate și de persoanele care nu pot practica alte sporturi.

De exemplu, persoanele supraponderale care au dificultăți în a face mișcare pe sol și pe aparatele din sala de fitness vor gasi aquashape-ul foarte plăcut, datorită faptului că apa face corpul cu 30 % mai ușor. Totuși, se va simți rezistența pe care o opune apa, astfel încât efortul depus va fi mai intens, motiv pentru care exercițiile în apă sunt mai eficiente.

Nu stiți să înotați? Nu este nici o problemă, deoarece nu este nevoie să știi să înotați pentru a practica exercitiile în apă. Dimpotrivă, aceasta activitate vă poate ajuta să aveți mai multă încredere în sine și să vă simțiți mai confortabil în apă pentru a putea învăța ulterior să înotați.

Iată 10 motive pentru care vă așteptăm la aquashape:

  1. modelează corpul
  2. tonifică musculatura
  3. elimină killogramele în plus
  4. îmbunătățește circulația sangvină și limfatică
  5. reduce tensiunea arterială și reglează nivelul de zahăr din sânge
  6. elimină stresul și induce starea de relaxare dorită
  7. combate celulita
  8. duce la pierderea unui număr mare de calorii cu un efort mai mic – 50 min aquagym = 120 min sala fitness
  9. nu produce febră musculară
  10. se recomandă în afecțiuni precum: artroza, spondiloza, dureri de spate, deviații de coloană pre- și post-operatorii.

Mai multe informații și programări la 0371 022 641 sau accesând http://potaissahotel.ro/potaissa-spa-wellness/potaissa-spa/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2