Gigi Roșca, arestat preventiv pentru 30 de zile, după scandalul de la ”Moara cu noroc”!

foto_112016_ct-scandal

Gigi Roșca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost implicat în scandalul care a avut loc la localul ”Moara cu noroc” din Câmpia Turzii, la finele săptămânii trecute.

 

Judecătoria Turda a decis arestarea preventivă a lui Roșca Gheorghe Bazil, pentru 30 de zile, după ce acesta a fost acuzat de ”lovire sau alte violențe”, în urma unui scandal care a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

”În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R G B , – pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data încarcerării sale. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu procurorul şi de la comunicare cu inculpatul. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 17.11.2016, ora 15.17.”, este soluția dată de Judecătoria Turda, în dosarul 6464/328/2016, care a avut ca obiect măsura arestării preventive.

Citește și: 

Scandal cu împușcături la Câmpia Turzii! (UPDATE 2)

Gigi Roșca este acuzat că ar fi generat scandalul din localul ”Moara cu noroc”, pe fondul unor tensiuni care au apărut între firma de pază și Andrei Deak, fiul fostului consilier local Francisc Deak, care nu ar fi fost lăsat să intre în local. Gigi Roșca susține că el este cel agresat de firma de pază, după ce a intervenit pentru 3 persoane, care nu erau lăsate să intre în local, printre acestea aflându-se și Andrei Deak.

Gigi Roșca susține că i s-a dat cu spray în față, de către agenții de ordine, iar apoi a fost lovit în cap cu un baston telescopic de fier, fiind pus la pământ. Imediat după aceea, susține că a fost lovit cu mai multe bastoane telescopice și că i s-au administrat și electroșocuri. El a susținut că are urmele agresiunii, motiv pentru care a și mers la Spital în acea seară.

Citește și: 

Update: Descinderi în dosarul „Moara cu Noroc”! Două persoane au fost reținute! (Video)

„La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 00:10, Politia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din Câmpia Turzii, are loc o altercatie intre un grup de persoane si agentii de pază ai localului.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit că, intre doi bărbaţi, de 34 şi 41 de ani, din Câmpia Turzii, şi agenţii de pază ai localului, a izbucnit un scandal pe motivul interzicerii accesului în local a unor persoane.

Totodată, s-a stabilit că în timpul altercaţiei a fost utilizat un pistol cu gaze iritante de către unul dintre cei doi bărbaţi, iar agenţii de pază au folosit mijloacele din dotare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de arma neletală fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, sub coordonarea unităţii de Parchet.

Totodată, urmează să fie stabilită participaţia fiecărei persoane în altercația produsa si sa fie luate masurile care se impun” a transmis Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Un alt aspect interesant este faptul că tot pe rolul Judecătoriei Turda a fost înregistrat un dosar de divorț, în 14 noiembrie 2016, adică la câteva zile după incidentul de la restaurantul ”Moara cu noroc”, în care Roșca Mihaela Valentina a deschis un proces de divorț, cu Roșca Gheorghe Bazil.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top