marian morar
m install
nello construct

Gheparzii Transilvani, pregătiți de misiune

zamblau eugen

Exercițiul de repetare a misiunii reprezintă una dintre ultimele obiective pe care trebuie să le îndeplinească o structură înainte de a fi dislocată într-un teatru de operații.

Astfel, în această perioadă, Detașamentul de Apărare Antiaeriană rotația a XIV-a, structură generată de Batalionul 3 Apărare Antiaeriană ,,Potaissa”, a îndeplinit cu succes acest obiectiv.

Activitatea s-a desfășurat în context întrunit cu forțe din cadrul Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’și Bazei 71 Aeriană ,,General Emanoil Ionescu” și a avut drept scop evaluarea modului de reacție al militarilor în diferite situații, specific unui câmp de luptă modern.

„Comisia din cadrul Comandamentului Forțelor Întrunite, care a evaluat permanent activitatea detașamentului, a apreciat nivelul de pregătire al militarilor ca fiind la un nivel înalt. Astfel, după o perioadă intensă de pregătire, detașamentul poate raporta „Gata pentru misiune!” transmite Divizia 4 Infanterie Gemina.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2