nello construct

Gheața face victime la Cluj! Zeci de persoane au ajuns la ortopedie cu fracturi!

Secțiile de ortopedie ale spitalelor clujene sunt pline de persoane care se prezintă cu fracturi sau entorse din cauza căderilor pe gheață. Ambulanțele fac coadă la poarta unităților medicale cu astfel de cazuri.

Gheața necurățată de pe trotuare sau chiar de pe carosabil a provocat în aceste zile un val de fracturi în rândul clujenilor. Traumatismele cele mai frecvente asociate cu căzăturile pe gheață sunt reprezentate de fracturi și entorse. Din nefericire, articulația gleznei este deosebit de sensibilă la aceste căzături.

48 de ore și peste 120 de persoane au ajuns la urgente cu diferite fracturi din cauza poleiului format pe străzi și trotuare. Au fost și cazuri ușoare însă au existat și intervenții chirurgicale spun medicii.

Potrivit Ordonanței Guvernului nr. 21/2002 privind gospodărirea localităților urbane și rurale, cetățenii sunt obligați să îndepărteze zăpada sau gheața de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau pe care le folosesc în alte scopuri.

OG nr. 21/2002 nu face referire la sancțiuni, pentru că aceste obligații specifice sunt reluate prin acte ale consiliilor locale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: