m install
nello construct

George Ciorceri s-a săturat! A plecat de la Turda!

floris

După ce mai mulţi jucători de la FCM Turda au refuzat săptămâna trecută să facă deplasarea la Hunedoara, la jocul din campionat, motivând că sunt restanţe financiare, situaţia la clubul turdean de fotbal este critică.

Practic, FCM Turda are 5 jucători în lot, pe care i-ar putea utiliza, iar acestora li s-au mai adăugat încă 3, care ar  putea fi legitimaţi în această săptămână. Însă, nu se ştie dacă vor mai putea fi legitimaţi suficienţi jucători pentru ca echipa să se prezinte la meciul de campionat de vineri, de pe teren propriu, cu Plimob Sighetu Marmaţiei. În cazul în care nu se vor prezenta, echipa ar fi exclusă din campionatul Ligii 3 de fotbal.

Conform informaţiilor noastre, FCM Turda a transmis la FRF o adresă cu numele jucătorilor care au refuzat să facă deplasarea, solicitând sancţionarea lor.

Pe de altă parte, tehnicianul George Ciorceri a renunţat la banca tehnică a echipei. Ieri şi azi, FCM Turda nu a efectuat nici un antrenament şi nu ar fi exclus ca echipa să se retragă, totuşi, din campionat. În acest caz, jucătorii ar deveni liberi de contracte şi s-ar putea transfera la orice club doresc. Din informaţiile noastre, unii deja au primit oferte de la Seso.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: