fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

salina program paste

Salina Turda își așteaptă vizitatorii și în perioada Sărbătorilor Pascale, având următorul program de funcționare: Deschis ZILNIC între orele 9-17, cu ultima intrare la ora 16.

Salina Turda este un reper turistic de anvergură internațională, fiind una dintre cele mai spectaculoase destinații din Transilvania și chiar din România, cu sute de mii de vizitatori care îi trec pragul, anual. 

Salina Turda este unul dintre puținele obiective turistice din România incluse în celebrul ghid de călătorii Michelin, primind două stele Michelin, din maximul de trei posibile.

Este singura salină din România inclusă în acest ghid, autorii ghidului fiind profund impresionați de Salina Turda, considerând-o „modernă și surprinzătoare”.

Pe viitor se preconizează amenajarea Minei Iosif. Extinderea zonei vizitabile în Mina Iosif ar însemna, practic, dublarea capacității de vizitare a Salinei. Totodată, se dorește și o investiție pe partea de acces vertical (lift), care să poată susține o afluență mai mare de public.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate