fbpx

1 Comentariu

SALINA

Vremea și zăpadă i-au împins pe clujeni în fiecare sfârșit de săptămână spre stațiunile montane, Băișoara, Mărișel sau altele de mai departe. Acest flux încărcat a creat probleme, stațiunea Buscat a fost închisă de câteva ori la ora prânzului sau nu existau destule locuri de parcare. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți parte de un weekend plăcut, dar nu aveți răbdarea sau dispoziția pentru astfel de excursii, soluția se află chiar în Turda, respectiv la Salina.

salina turda 4 op 4

Nu o să vă plictisesc cu istoria locului, informații găsiți direct la locație, iar în principiu important este prezentul. Atracții există pentru toate vârstele, dacă mina de sare nu este îndeajuns, vizitatorii pot să se joace biliard, ping pong sau să se dea cu barca pe lacul subteran. Toate aceste activități costă între 12 și 20 de lei, pe lângă taxa de intrare. 

salinaturda

Dacă vă lovește foamea după ce ați explorat Salina, afara sunt mai mulți vendori cu diferite produse de la plăcinte la hamburgeri, iar de parcare nu trebuie să vă faceți griji, pentru că există loc suficient, dar de asemenea, și acesta trebuie plătit.

Salina Turda este deschisă de luni până duminică, între orele 09:00-17:00, iar ultima intrare se face la ora 16:00. Biletele de acces se pot achiziționa și online.

Indiferent de ce alegeți să faceți în acest weekend, noi sperăm că o să fie unul plăcut alături de cei dragi.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 23:05 22.01.2021
  Daca ma loveste foamea rabd, pentru ca la tarifele de intrare in mina, te lasa fara bani de masa.
  Daca tot vreti sa aveti vizitatori, faceti si voi ceva cu pretul biletelor! O familie de 4 persoane lasa 120 RON doar pe intrare!
  V-ati gandit la asta?
  Sau doar va plangeti de mila?
  Si vorbiti cu city-managerul care doarme in slapi sa urgenteze asfaltarea strazii Castanilor ca e de toata jena, iti rupi masina. Fragariste la fel, sedusa si abandonata.
  P.S. Sa-i mai ziceti la pseudo-jurnalistul de Ignat sa-si scoata de pe Goagal Mep review-ul negativ la adresa Salinei, nu de alta, dar musca mana ce-l hraneste!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate