fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

salina pod

Pentru siguranța vizitatorilor s-au implementat măsuri sporite de igienizare în baza procedurilor și recomandărilor oficiale, anunță conducerea Salinei Turda.

Reamintim că recent cinci angajați ai Salinei Turda au fost testați pozitiv la coronavirus cu simptome ușoare, aceștia au fost izolați la domiciliu la fel și persoanele cu care au intrat în contact.

Monica Codreanu directorul interimar al Salinei Turda spune că în această perioadă activitatea obiectivului turistic este restrânsă, se analizează posibilitatea închiderii temporare și a trimiterii angajaților în „șomaj tehnic”.

Am făcut replanificari pentru ca angajații sa-si efectueze concediile de odihnă efectuate pentru a reduce numărul celor prezenți la serviciu, activitatea fiind restrînsă în această perioadă, iar numărul de turiști fiind în scădere, urmând să fie analizată posibilitatea de a inchide temporar activitatea si de a plăti angajații cu 75 %. De asemenea o parte din angajații de la SPA si de la bazin sunt acasa în 75% (11 pers.) Aceste activități nu au fost redeschide din luna martie cand au fost închise fiind decretată starea de urgență.


Mai sunt persoane care s-au anunțat în concediu medical pentru a-si rezolva.probleme de sanatate personală care nu au legătură cu coronavirus. Urmează să prezinte certificatul medical.”, a declarat Codreanu Monica – director general interimar al Salina Turda, pentru Refleqtmedia.ro

 

Măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2 în Salina Turda

1 . Achiziționarea biletelor și abonamentelor se poate face la casierie (cu cardul sau cash) sau online pe site-ul www.bilete.ro 

2. Baza de tratament este deschisă pentru public.

3. Turiștii vor purta obligatoriu măștile de protecție.

4. La intrarea în Salina Turda va fi efectuată scanarea termică, iar persoanelor cu temperatura peste 37,3 o C nu le va fi permis accesul pentru vizitare.

5. Dezinfectarea obligatorie a mâinilor se va face la intrarea în salina și la intrarea în lifturi.

6. Pe parcursul circuitului turistic în punctele marcate sunt montate dispensere pentru dezinfectare.

7. Accesul va fi direcționat de către personalul societății și supravegheat pe parcursul vizitării pentru păstrarea distanței legale.

8. Căile de acces pentru intrarea și ieșirea din salină vor fi marcate și prin indicatoare, care vor reaminti permanent obligativitatea respectării măsurilor impuse.

9. Au fost stabilite circuite separate de coborâre și urcare pe scările din minele Rudolf și Terezia.

10. Numărul maxim de persoane care vor avea acces simultan în lift va fi de maxim 3. Lifturile vor fi utilizate cu prioritate de către persoanele cu dizabilități, persoanele în vârstă și familiile cu copii mici.

11. Spațiul din subteran dotat cu aparate de joaca pentru copii rămâne închis.

12. La Roata Panoramica în fiecare gondolă vor avea acces simultan maxim 4 persoane.

13. Dezinfectarea căilor de acces și a suprafețelor de contact se efectuează de cel puțin 2 ori în timpul programului și o dată la finalul acestuia.

CONDUCEREA SOCIETĂȚII SALINA TURDA S.A.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate