fbpx

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

statui vivante 1

Salina Turda a fost cuprinsă de magia Festivalului Internațional de Teatru. Turiștii au avut parte de un moment neașteptat!

Organizatorii festivalului de teatru de la Turda, alături de reprezentanții Salinei, au pregătit o surpriză inedită pentru cei prezenți în Mina Rudolf, punerea în scenă a Statuilor Vivante!

Cu alte cuvinte, statuile vivante au încântat privirile sutelor de vizitatori veniți să viziteze obiectivul turistic de renume mondial.

Activitatea „Suflete de sare” va fi programată și weeknd-ul viitor, 3-5 iulie, de la ora 14, în Salina Turda, cu o temă specifică locului de desfășurare, respectiv extragerea și exploatarea sării. 

Reamintim că vineri a debutat cea de-a 4 ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Turda care va dura până pe 5 iulie 2020.

FIT Turda 2020 este o ediție specială cu un format adaptat situației pandemice în care ne aflăm. Spațiile de joc alese vor fi outdoor și vor respecta măsurile impuse de autorități, iar publicul va urmări spectacolele în siguranță. Spectacolele propuse pentru această ediție vor ține cont de distanțarea impusă prin lege spre binele artiștilor și nu numai.

Festivalul Internațional de Teatru Turda este organizat de Teatrul Național Aureliu Manea cu sprijinul Primariei și al Consiliului Local Turda.

Programul spectacolele îl găsiți aici: https://bit.ly/3fYzHWn

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate