fbpx

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

salina baloane

Obiectivul turistic va fi deschis astăzi, 1 iunie, cu un program de funcționare între orele 9-17, cu ultima intrare la ora 16.

Și pentru că e 1 Iunie, Ziua Internațională a Copiilor, conducerea obiectivului turistic le-a pregătit surprize celor mici, îi așteaptă într-un decor de poveste, fiind întâmpinați cu baloane colorate și personaje create de Walt Disney, spre încântarea celor mici.

În acelasi context, conducerea Salinei Turda dă asigurări că s-au luat toate măsurile de precauţie datorată stării actuale în România.


Astfel, turiștii vor purta obligatoriu măștile de protecție. La intrarea în Salina Turda va fi efectuată scanarea termică, iar persoanele cu temperatura peste 37,3 ˚C nu le va fi permis accesul pentru vizitare.


Dezinfectarea obligatorie a mâinilor se va face la intrarea în salină și la intrarea în lifturi. Pe parcursul circuitului turistic în punctele marcate sunt dispensere pentru dezinfectare. Accesul va fi direcționat de catre personalul societății și supravegheat pe parcursul vizitării pentru păstrarea distanței legale. Căile de acces pentru intrarea și ieșirea din salină sunt marcate și prin indicatoare, care vor reaminti permanent obligativitatea respectării masurilor impuse. Sunt stabilite circuite separate de coborâre și urcare pe scările din minele Rudolf și Terezia.


Reamintim că Salina Turda a înregistrat un profit brut de 9.761.759 lei, la o cifră de afaceri de 26.731.910 lei, conform datelor financiare pe anul precedent. Este cel mai mare profit înregistrat până acum de Salina Turda SA, depășind vechiul record consemnat în anul 2018, când profitul brut a ajuns la 7.691.961 lei. 

miki minie

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator