fbpx

Icon Scrie un comentariu

bazin lucrari

Perioada de stare de urgență, care a dus la închiderea Bazinului de Înot Turda, a fost o bună ocazie pentru a realiza unele lucrări de renovare, astfel încât oficialii Bazinului sunt pregătiți să-și aștepte clienții în cele mai bune condiții, imediat ce va fi permis accesul publicului.

”Stimati clienti, inca de la sfarsitul lunii martie am inceput lucrarile de renovare, zugraveli, am schimbat gresia cu alta antiderapanta la dusuri, din fata acestora si pe scari pentru a evita aluncarile, am schimbat tarchetul in vestiare si astazi a avut loc receptia lucrarilor. 

Pe langa aceste lucrari, s-au inlocuit sapuniere, dusuri, s-au facut reviziile la centralele termice, ventilatii si urmeaza alte lucrari la instalatii, la boilerul de incalzirea apei la dusuri si altele.

Bazinul este gol si maine instructorii de inot il vor spala, dezinfecta si pregati pentru a putea fi reumplut oricand! Am montat la receptie, in fiecare vestiar si la salvamari, dispensere cu dezinfectanti pentru maini! Am profitat de aceasta perioada, pentru a crea conditii mai bune si a infrumuseta aspectul Bazinului de Inot Turda.

Multumesc din suflet firmei de constructii care a executat lucrari de calitate si a dat dovada de seriozitate si profesonalism! Sper sa ne revedem cu drag si sanatosi!”, a transmis coordonatorul de activitate de la Bazinul de Inot, Gnandt Carleta-Maria.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator