fbpx

Icon 1 Comentariu

Salina Turda Romania

Conducerea Salinei Turda a luat decizia de a închide obiectivul turistic începând de mâine, 14 martie, până în data de 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire a măsurii. 

Chiar dacă din cauza situației speciale la nivel internațional traficul turistic este foarte redus, Salina Turda înregistrând în această lună o medie zilnică de 240 de turiști pe zi, s-a decis închiderea totală a obiectivului pentru siguranța populației. 

Ieri, 12.03.2020, totalul turiștilor înregistrați în cele 8 ore de funcționare a fost de 159 de persoane, iar până în acest moment au fost luate toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului. Au fost permanent dezinfectate suprafețele de contact (balustrade, clanțe, butonieră lift, etc.) cu soluții biocide și pe bază de alcool și clor, iar numărul turiștilor aflați simultan în mină nu a depășit 100.

Mulțumim tuturor pentru înțelegere!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 17:56 13.03.2020
    Plățile catre echipa de handbal se suspendă? Ori băgați salina in pierdere?

    Acum ca incep sa se limpezească lucrurile cu Zoo, nu mai bine luați din profitul Salina Turda si terminați treaba de la Zoo, sa mai avem un centru de profit? In ultimii 3 ani ati ratat 1.8 milioane de potentiali vizitatori ai Zoo! Puneți 10 lei de bilet si plângeți in palme mangeri ai urbei! Ce faci domnule mason Apahidean in calitate de "city manager" cum pompos te numești, plimbi funia la gât? Faci afaceri prin familia ta, fara sa ai vreo viziune!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator