marian morar
m install
nello construct

Deschis la Salina Turda pe 24 Ianuarie

zamblau eugen
floris

De Ziua Unirii, pe 24 Ianuarie, Salina Turda își așteaptă vizitatorii în intervalul orar 9-17, cu ultima intrare în mina la ora 16.

Salina Turda este considerată a fi cel mai frumos loc subteran de pe mapamond, având deja notorietate nu doar în România, ci și peste hotare.

Obiectivul turistic a fost modernizat pe bani europeni, cu circa 5-6 milioane de euro, și a fost deschis publicului în anul 2009. De atunci, tot mai mulți turiști au intrat în adâncurile spectaculoase ale Salinei de la Turda, anul trecut fiind înregistrați peste 700.000 de turiști. 

Reprezentanții administrației locale au anunțat un proiect spectaculos, de extindere a zonei vizitabile, prin modernizarea Minei Iosif, și prin modernizarea bazei de tratament.

Proiectul se ridică la circa 21 milioane de euro (cu TVA inclus), iar pe lângă extinderea zonei vizitabile este vizată și optimizarea circulației turiștilor în Salină.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: