m install
petlinii
nello construct

După două luni de mandat, directorul general al Salinei Turda a demisionat!

floris

Numit în luna august a acestui an director general la Salina Turda SA, Marius Mihai Mureșan a demisionat.

Decizia a fost unilaterală acceptată de primarul Matei Cristian. Atribuțiile de conducere au fost preluate de către directorul economic, Monica Dorina Codreanu.

Este adevărat. A fost un gest unilateral, de natură personală. Din punctul meu de vedere consider că este o pierdere pentru Salină, însă mergem înainte”, a declarat Cristian Matei, pentru refleqtmedia.ro.

Cel mai probabil, în cel mai scurt timp va fi organizat un nou concurs de ocupare a funcției de director general, în conformitate cu OUG 109/2011 privind Guvernanța Corporatistă.

În primăvara acestui an, Consiliul de Administrație al societății Salina Turda SA a pus capăt managementului fostului director, Simona Baciu. Demararea procedurii de găsire a unui nou director al societății Salina Turda SA s-a produs încă din toamna anului trecut, în baza unor selecții organizate de o firmă privată, conform legii. 

Marius Mureșan a câștigat selecția pentru funcția de director general, fiind numit în această poziție în luna august 2019.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: