fbpx

 
 
2 Comentarii

jurnalisti dubai salina

Un grup de jurnaliști din Dubai au foat prezenți în aceste zile la Turda, ocazie cu care au vizitat două repere importante de atracție turistică.

Cei nouă jurnaliști și bloggeri din Dubai au continuat practic infotripul în țara noastră și au vizitat principalele obiective turistice din Sibiu, Alba Iulia, Cluj și București. 


Aceștia au fost impresionați de Biserica Evanghelică Fortificată din Valea Viilor, monument UNESCO, de Cetatea Alba Carolina, de una dintre cele mai frumoase saline din lume, Salina Turda, de cea mai mare clădire administrativă din Europa, Palatul Parlamentului, și de cel mai mare centru SPA din România. 


Cu toții au făcut sute de poze și materiale video pe care le vor posta pe paginile de pe rețelele de socializare, informează Ministerul Turismului.

 

La Turda pe lângă celebra Salină, au vizitat și Salina Equines dar și Crama La Salina și podgoria din zonă.

 

Reamintim că în minivacanța de SF. Maria turiștii au luat cu asalt Salina Turda, coada la bilete s-a întins până aproape de parcarea în obiectivul turistic.

 

Salina Turda este considerată a fi cel mai frumos loc subteran de pe mapamond, având deja notorietate nu doar în România, ci și peste hotare.

Obiectivul turistic a fost modernizat pe bani europeni, cu circa 5-6 milioane de euro, și a fost deschis publicului în anul 2009. De atunci, tot mai mulți turiști au intrat în adâncurile spectaculoase ale Salinei de la Turda, anul trecut fiind înregistrați aproape 700.000 de turiști. 

salina equines vizitatori

 

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate