fbpx

Icon Scrie un comentariu

trofeu cerb

În aceste zile vizitatorii Salinei Turda au parte de o întâlnire inedită, cu trofeul din acest an al prestigiosului festival Cerbul de Aur.  

Acesta este expus la intrarea în mina de sare, iar vizitatorii obiectivului turistic au ocazia să câștige bilete la festivalul din acest an de la Brașov și facă și un selfie cu trofeul.

Câștigă invitatii la Cerbul de Aur 2019.

Vizitezi SalinaTurda.

️ Fă o fotografie cu cerbul!

️ Încarcă imaginea pe contul tau de Facebook sau de Instagram cu mesajul "Vino la Cerbul de Aur " si #cerbuldeaur2019!

️ Apoi adaugă link-ul postarii tale în sectiunea de comentarii la postarea dedicata concursului pe pagina de Facebook Cerbul de Aur - Golden Stag și... fa-ti bagajul pentru cel mai mare Festival International de Muzică!” transmit pe contul de Facebook, reprezentanții Salinei Turda.

Cerbul de Aur revine anul acesta cu o nouă ediție ce va avea loc în perioada 22-25 august 2019, spectacolele urmând să se desfășoare pe parcursul a 4 seri.

 Festivalul va reuni, pe scena sa, alături de concurenţi, artişti de top din întreaga lume, iar organizatorii pregătesc publicului mai multe surprize, care vor fi dezvăluite pe măsură ce se apropie data evenimentului. Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes deschid seria recitalurilor.

Ediţia 2019 promite să fie una spectaculoasă, în acord cu tendinţele actuale în producţiile şi evenimentele de gen şi să conducă la selectarea celui mai bun interpret dintre finalişti.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator