fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

bazin inot

Bazinul de Înot din Turda a fost închis, datorită ”unor neconformități a apei de îmbăiere”, după cum au precizat oficialii Bazinului.

”Stimati clienti, va informam cu parere de rau ca incepand de astazi 28.05.2019, orele 17.00, Bazinul de Inot va fi inchis datorita unor neconformitati a apei de imbaiere. Vom reveni cu un comunicat, prin care va vom instiinta data cand se va redeschide. Va multumim pentru intelegere!”, au transmis oficialii Bazinului de Înot Turda.

Conform informațiilor noastre, se pare că doi copii și-au făcut necesitățile în bazin, iar în astfel de situații Bazinul trebuie închis publicului, apoi trebuie urmată procedura de curățare a apei. De asemenea, trebuie duse analize la laborator, în funcție de complexitatea acestora putând dura între 24-48 de ore până la transmiterea datelor. Dacă toate analizele vor fi OK, după curățarea bazinului, este posibil ca bazinul să fie deschis vineri spre după-amiază.

Mai neplăcut este că sâmbătă și duminică la Bazinul de Înot Turda este programată o competiție de înot pentru copii, dotată cu Cupa Salina, iar micuții sportivi turdeni nu se pot pregăti.

UPDATE:

”Stimati clienti, va informam ca astazi, 30 mai 2019 am primit rezultatul analizelor microbiologice a apei de imbaiere, la doua probe si s-au dovedit a fi in parametrii corespunzatori calitatii apei. La celelalte doua probe, rezultatele le vom afla maine, 31 mai 2019 si va vom instiinta de indata. Va multumim pentru intelegere!”, au transmis oficialii bazinului de înot.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate