fbpx

turdanews vot

1 Comentariu

Hotel Potaissa Turda

Hotelul Potaissa Turda, adminiustrat de societatea Salina Turda SA, a fost inclus într-o listă de ”24 hoteluri și pensiuni superbe din România”, realizată de siteul de specialitate Momondo.

 

”Pentru că oricine, dar ABSOLUT oricine trebuie să aibă dreptul la câteva zile de evadare completă, perioadă în care să fie tratat ca un rege de dimineața până seara. Pentru dulci escapade românești de weekend, alege unul dintre aceste hoteluri sau pensiuni superbe”, este recomandarea făcută de cunoscutul site de specialitate, care a studiat mai multe unități de cazare din țară.

”Bun venit la Hotelul Salinei din Turda!

Cunoscut și ca „Hotelul Salinei”, despre Potaissa se spune că cele trei stele îl fac să pară prea modest și că nimeni nu l-ar putea acuza de grandomanie dacă ar mai adăuga o stea. Aflat fix pe strada principală a orașului Turda, acesta-i locul unde vrei să te întorci după aventura fascinantă în Salina Turda.

Vei găsi probabil că albul impecabil, alternat de culorile pastel care îmbracă hotelul au un efect calmant asupra stării de spirit și la fel se poate spune și despre bazinul de înot și restul răsfățurilor de Spa și Wellness. Restaurantul depășește cu mult așteptările, iar prețurile din meniu o să-ți placă la nebunie.”, este prezentarea făcută de Momondo hotelului turdean.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate