fbpx

Scrie un comentariu

salina tg

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT), continuă acțiunile de promovare a județului pe plan internațional prin prezența, în perioada 23-27 ianuarie a.c., la Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid.

 

Târgul din capitala Spaniei este unul dintre cele mai importante evenimente business to business de la nivel mondial, reunind cei mai mulți vizitatori din lume.

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic al zonei, care a atras peste 690.000 de turiști în municipiul Turda, pe parcursul anului 2018, a avut un stand special amenajat la Madrid, vizitat de zeci de persoane curioase să acumuleze cunoștințe și informații despre salină.

Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid și-a deschis pentru prima dată porțile în 1980 și este considerat cel mai mare târg din perspectiva numărului de vizitatori care îi trec pragul.

Salina Turda a mai fost prezentă și în anii precedenți la târgul de la Madrid, județul Cluj fiind promovat prin activități culturale și de divertisment precum: UNTOLD Festival, Electric Castle, Jazz in the park, TIFF, Comedy Cluj, TIMAF, Zilele municipiului Cluj-Napoca, Zilele culturii maghiare și nu numai.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator