fbpx

Scrie un comentariu

concurs inot

Circa 300 de copii au fost prezenți azi la Bazinul de înot din Turda, administrat de societatea Salina Turda SA, pentru a participa la ediția a VI-a a competiției de natație ”Cupa Înotătorului Turdean”, la care invitat special a fost chiar Moș Crăcun!

 

Cu această ocazie, directorul SC Salina Turda SA, Simona Baciu, a acordat 4 premii de excelență sportivilor care au activat la bazinul de înot din Turda și care au obținut cele mai multe medalii la competițiile naționale de natație, în cursul anului 2018. Aceștia sunt: Alexandru Todea (Delfinii Turda, 55 de medalii: 19 de aur, 17 de argint și 19 de bronz), Bogdana Covaciu (Delfinii Turda, 57 medalii: 26 de aur, 18 de argint și 13 de bronz), Șerban Metea (Delfinii Turda, 77 de medalii: 33 de aur, 27 de argint și 17 de bronz + 7 cupe de cel mai bun sportiv la categoria sa) și Maria Fetiță (83 de medalii: 34 de aur, 24 de argint și 25 de bronz + 8 cupe de cel mai bun sportiv al categoriei sale).

De asemenea, s-au acordat două distincții speciale în semn de apreciere pentru ambiția, perseverența și determinarea în practicarea înotului, pentru Pap Ema Anita și Vitan Cristina.

Nu au fost uitați nici cei mai tineri înotători de la cluburile turdene, primind distincții Tutui Patrick Cătălin (5 ani, clubul Salina Turda), Mera Mădălina (5 ani, clubul Delfinii Turda), Popa Denisa (5 ani, clubul Musashi) și Tontoi Valentin (Clubul Copiilor).

Organizatorii au oferit medalii și cadouri din partea lui Moș Crăciun pentru toți copiii participanți.

La deschiderea concursului a participat și primarul Cristian Matei, care a apreciat dezvoltarea acestui sport în municipiul Turda, spunând că asta îl obligă să facă diligențele necesare pentru construirea unui bazin olimpic de înot la Turda, care să ofere condiții mult mai bune, atât pentru sportivi, cât și pentru spectatori.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate