fbpx
Icon 2 Comentarii

salina agentiegermania

Salina Turda, cel mai frumos loc subteran din lume, a atras atenția și unei agenții de publicitate din Germania, Tellvision Film & Fernsehproduktion, care se ocupă de promovarea turismului și care a realizat un material video despre România, incluszând și o secțiune consistentă dedicată spectaculosului loc subteran de la Turda, considerat că este ”un loc SF”.

 

”Urmărim fascinația unei țări care, ca niciuna dintre celelalte, nu unește Europa occidentală, centrală, estică și sudică prin istoria și tradițiile sale diverse. România este un stat multi-etnic pe pragul vechiului la cel nou și în lume. Vizităm lângă capitala București o mina de sare care arata ca un film science-fiction, spre deosebire de ambarcatiunile istorice si peisajele culturale unice”, anunță realizatorii filmărilor.

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ZoltyBogata · 21:06 26.10.2018
    Dacă vine un neamț (sau mai mulți) în cărucior și nu au acces, nu pot vizita D1655 ce ziceți de promovarea asta? Că toți avem drepturi egale, nu? Doar în România e altfel. Multă sănătate
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alexandru Saliste · 06:38 28.10.2018
    Care "drepturi egale" ? Tara asta nu-i facuta pentru persoane cu deficiente sau pentru cei cu probleme. Este dedicata celor cu pensii speciale, parlamentari, privilegiati de tot soiul, inventati peste noapte... Ei nu au nevoie de rampa sau acces asistat ... Toata mascarada asta cu "democratia" si "drepturile omului" in romania dupa 89 a avut ca unic scop jefuirea tarii de catre un grup de lichele bine conectate la banul public. In rest, sanatate multa !
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator