fbpx

Scrie un comentariu

salina coreea

Directorul General al SC Salina Turda SA, Simona Baciu și Șef Turism – Tudor Bodea, reprezintă Salina Turda la Conferinta Internationala CAVE CITY 2018 care se desfășoară în aceste zile în Gwangmyeong, Korea de Sud.


La festivitatea de deschidere a conferintei, Primarul localității Gwangmyeong a acordat distincțiile de participare țărilor prezente alături de Gwangmyeong CAVE- Korea de Sud: JAPONIA prin Ikuno Silver Mine si Mikobata Mine, TAIWAN prin Taipei Gold Museum și CEHIA prin ERIN ( European Route of Industrial Heritage) si Hlubina Mine, ROMANIA prin Salina Turda, CANADA prin Britannia Mine Museum.

Salina Turda este considerată cel mai frumos loc subteran de pe Pământ și este cel mai vizitat obiectiv turistic din România, cu peste 600.000 de vizitatori anual.

Proiectele administrației locale vizează extinderea circuitului turistic al Salinei, cu un proiect de 17 milioane de euro, prin care Mina Iosif ar fi modernizată, extinzându-se astfel capacitatea de a primi turiști, intenția fiind de a se depăși 1.000.000 de turiști anual.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate