fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

filmul nicaieri

Sambata, 29.09, incepand cu ora 13.00 la Salina Turda va rula filmul Nicăieri unde să te ascunzi.


După ce Americanii au părăsit Iraq-ul în 2011, un asistent medical numit Nori Sharif a fost rugat să raporteze despre starea țării sale, furnizând acces unic în una din cele mai periculoase și inaccesibile zone din lume – „triunghiul morții”, în centrul Iraq-ului. Lucrând în spitalul local din Jalawla, a filmat victimele războiului pe parcursul a cinci ani. Imaginile șocante arată familii sfâșiate, mutilate și distruse de violența din Irak, iar în fiecare zi sosesc tot mai multe, deoarece conflictele continuă și viața este perturbată de atacurile repetate Adesea nici măcar nu este clar cine sunt adversarii. 


Odată cu sporirea amenințării, când armata irakiană se retrage în 2013 din cauza grupurilor militante, populația fuge – însoțită de majoritatea personalului spitalicesc. Sharif este unul din puținii rămași. 


Când Statul Islamic avansează în Jalawla în 2014 și în cele din urmă preia orașul, Sharif continuă să filmeze. Apoi și el trebuie să fugă, pentru a-și păstra familia și pe sine, în siguranță...

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator