fbpx

Icon Scrie un comentariu

teatru salina

În acest an programul Festivalului Internațional de Teatru este foarte divers, de la piese de teatru, la concerte, lansări de carte, expoziții și multe altele.

 

Cu această ocazie, Salina Turda promovează într-un mod inedit cel mai așteptat Festival al Turzii! Toți turiștii care trec pragul Salinei Turda sunt informați despre acest eveniment deosebit cu ajutorul unei “porți“ amplasate la intrarea în mină.

„În cadrul Festivalului Internațional de Teatru Turda - 2018, vom găzdui azi reprezentația „Balonul Modelat” susținută de „Pe Picioroange” Sibiu. Vă invităm așadar cu mic cu mare în Salina Turda, la ora 15, pentru a viziona un spectacol inedit” transmit reprezentanții Salinei Turda.

Festivalul se va desfășura în perioada 29 iunie – 8 iulie la Turda.

Sunt așteptate trupe de la Teatrul Nottara București care va și deschide festivalul, Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul Regina Maria Oradea, Teatrul Dramatic Elvira Godeanu Târgu Jiu, Teatrul Fani Tardini Galați și multe altele.

Marii actori ai scenei românești care ne vor încânta cu prestația lor sunt Catrinel Dumitrescu, Constantin Cotimanis, Tania Popa și Cristi Iacob, Marius Bodochi și Anca Sigartău.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator