m install
petlinii
nello construct

Reprezentație teatrală astăzi în Salina Turda

zamblau eugen
floris

În acest an programul Festivalului Internațional de Teatru este foarte divers, de la piese de teatru, la concerte, lansări de carte, expoziții și multe altele.

 

Cu această ocazie, Salina Turda promovează într-un mod inedit cel mai așteptat Festival al Turzii! Toți turiștii care trec pragul Salinei Turda sunt informați despre acest eveniment deosebit cu ajutorul unei “porți“ amplasate la intrarea în mină.

„În cadrul Festivalului Internațional de Teatru Turda – 2018, vom găzdui azi reprezentația „Balonul Modelat” susținută de „Pe Picioroange” Sibiu. Vă invităm așadar cu mic cu mare în Salina Turda, la ora 15, pentru a viziona un spectacol inedit” transmit reprezentanții Salinei Turda.

Festivalul se va desfășura în perioada 29 iunie – 8 iulie la Turda.

Sunt așteptate trupe de la Teatrul Nottara București care va și deschide festivalul, Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul Regina Maria Oradea, Teatrul Dramatic Elvira Godeanu Târgu Jiu, Teatrul Fani Tardini Galați și multe altele.

Marii actori ai scenei românești care ne vor încânta cu prestația lor sunt Catrinel Dumitrescu, Constantin Cotimanis, Tania Popa și Cristi Iacob, Marius Bodochi și Anca Sigartău.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: