fbpx

Icon Scrie un comentariu

videoclip salina

Lansat abia de o lună de zile, videoclipul piesei balcanice ”Ko Si Ti”, filmat în Salina Turda, a ajuns la peste 14.600.000 de vizualizări pe YouTube!

 

Videoclipul îi are în prim plan pe doi interpreți balcanici, unul din Serbia (Sasa Matic), iar altul din Bosnia (Alexandra Prijovic).

Videoclipul a fost lansat la finele lunii mai 2018.

Dacă ne luăm după colaboratorii YouTube, conform cărora sumele plătite de compania americană către autorul unui videoclip publicat se încadrează între 100 şi 2.000 de euro (dacă vin însoţite şi de reclamă) pentru fiecare milion de vizualizări, atunci câştigul celor doi interpreți în doar o lună ar putea ajunge la 14-15.000 de euro! Probabil acesta este și motivul pentru care au achitat suma cerută de conducerea Salinei, pentru filmarea videoclipului în interiorul obiectivului turistic (în decursul unei nopți), fără să clipească, deși suma n-a fost deloc una mică!

Nu este primul videoclip de acest gen. În Salina Turda au mai filmat Voltaj, DJ Sava și Raluka sau Hotel FM. De asemenea, tot aici s-au filmat scene dintr-un film japonez despre vampiri, care a putut fi vizionat recent la TIFF Cluj, iar în această primăvară s-a organizat o semifinală națională a concursului Eurovision, imaginile fiind difuzate la nivel mondial.

Din câte se pare, cel mai spectaculos loc subteran din lume devine tot mai atrăgător pentru realizarea unor filmări, spectaculozitatea imaginilor putând reprezenta baza unui viitor succes.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator