fbpx

Icon Scrie un comentariu

salina 29aprilie

Salina Turda a stabilit un nou record de vizitatori cu ocazia „liberelor” de 1 Mai, peste 18.000 de persoane alegând această destinație de vacanță.

 

Concret, 18.424 de persoane au vizitat Salina Turda în această minivacanța de 1 Mai, de sâmbătă până marți! Salina Turda a reușit astfel un nou record în ceea ce privește numărul de vizitatori pentru această perioadă, în anul 2017 numărul turiștilor care au vizitat obiectivul în intervalul menționat a fost de 15.227.

”Dragi colegi... va multumesc pentru implicarea si profesionalismul de care ati dat dovada in gestionarea fluxului impresionant de turisti din aceasta minivacanta. Felicitari! Multumesc Politie Locale Turda pentru ajutorul acordat in gestionarea traficului rutier!”, a transmis directorul SC Salina Turda SA, Simona Baciu.

Anul trecut, numărul total de vizitatori care au intrat în Salina Turda a fost de peste 610.000 de persoane, număr care a situat Salina Turda pe primul loc în topul celor mai vizitate obiective turistice din România.

Cei mai mulți vizitatori au fost în luna august, când numărul lor a depășit 120.000 de persoane care au intrat în spectaculosul obiectiv turistic turdean.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator