Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Observator TV: „Salina Turda, musai de văzut!”

kaufland 650x100 22.12

Un reportaj realizat de Observator Tv, scoate din nou în evidență frumusețile Salinei Turda, dar si numărul record de turiști care o vizitează an de an.

 

România, cea spectaculoasă, este descoperită de tot mai mulţi turişti! La suprafaţă impresionază peisajele, dar şi la peste 100 de metri în subteran există locuri care taie răsuflarea.

„Între pereţii groşi de sare, sunetul se răspândeşte rapid şi se întoarce din toate colţurile. Este efectul spectaculos din Sala Ecourilor.

Salina, cu încăperi largi şi cu pereţi integrali din sare, seamănă cu un orăşel subteran şi plin de mister. Aici, investiţiile moderne din ultimii ani şi-au găsit locul lângă elementele care, acum, fac istorie. De exemplu, turiştii se opresc minute în şir, admiră şi fotografiază crivacul.

La fiecare pas, vizitatorii descoperă frumuseţea salinei.

Pe lângă relaxarea terapeutică, adică statul pe bancă sau numeroasele activităţi sportive, turiştii care vizitează Salina Turda pot alege o plimbare cu roata panoramică.

În 2017, salina a fost extrem de aglomerată.

Pentru orice vizitator, român sau străin, Salina Turda este, cum ar spune ardelenii, „musai de văzut"! se arată în reportajul amintit.

Vezi si: http://observator.tv/eveniment/numar-record-vizitatori-salina-turda-238952.html 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...