Live Video
 

maxiprest mai2018

TVR Cluj: Premieră mondială ... Eurovision în Salina Turda! (VIDEO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Premieră mondială ... Eurovision în Salina Turda! Cea mai spectaculoasă semifinală națională a prestigiosului eveniment muzical va avea loc la 100 de metri sub pământ, în fosta mină de sare, anunță TVR Cluj. Aceasta va fi transmisă în direct de Televiziunea Română duminică 11 februarie de la ora 21,00.

 

Este primul eveniment de acest gen care se organizează sub pământ.

”Dacă nu aveam această viziune și îmi era frică, poate nu aveam curajul să-l facem. Dar, eu sunt de regulă un tip pozitiv, gândesc pozitiv și am convingerea că va ieși excepțional”, a spus primarul Cristian Matei.

Organizarea într-un asemenea loc nu este deloc ușoară. TVR va fi nevoită să transporte tone de cabluri (mai multe cabluri decât s-au folosit la Untold, de exemplu!), până în măruntaiele Salinei, după ce acestea vor străbate un coridor lung de 666 de metri, pe la intrarea veche în Salină.

A patra semifinală națională pentru selecția melodiei care va reprezenta România la Eurovisionul din acest an, va fi difuzată pe postul național de televiziune, duminică 11 februarie 2017, de la ora 21.00.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...