Live Video
 

maxiprest mai2018

Directorul Salina Turda SA, Simona Baciu, a ridicat premiul oferit în cadrul Topului Național al firmelor

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Directorul societății Salina Turda SA, Simona Baciu, a fost prezentă aseară la Topul Național al firmelor, pentru a ridica trofeul decernat societății, pentru rezultatele economice înregistrate în anul 2016.

 

”Sunt onorata sa ne regasim din nou alaturi de cele mai performante companii din Romania. Este rezultatul unei munci in echipa si a sustinerii reale din partea Primariei Turda si a Consiliului Local. Distinctiile primite in cadrul galei, atat prin metodologia de evaluare folosita, cat si prin prestigiul CCIR ofera credibilitate internationala pentru orice companie din Romania.”, a declarat Simona Baciu, directorul societății Salina Turda SA.

Societatea Salina Turda S.A. s-a clasat pe locul 2, în cadrul Topului Național al Firmelor din România intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei la categoria Servicii/Intreprinderi mijlocii, grupa ”Gestionarea monumentelor, clădirilor istorice și a altor obiective de interes turistic”, raportat la rezultatele economice obținute în anul 2016.

În anul 2016, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 14.574.427 lei (cu circa 40% mai mare decât în anul 2015) și un profit de 5.294.829 lei (cu peste 70% mai mare decât în anul precedent), cu o medie de 120 de angajați. Societatea administrează mai multe obiective: Salina Turda, Ștrandul Durgău, Bazinul didactic de înot, Hotelul Potaissa și Centrul Spa de la hotel.

”Rezultatele economico-financiare se reflectă în mod direct în bunăstarea turdenilor și ridicarea standardului lor de viață. Societatea contribuie la veniturile bugetului local, conform procedurilor legale, din sumele vărsate administrația locală putând suplimenta lucrările de investiții. De asemenea, societatea acoperă cheltuielile pentru buna funcționare a bazinului de înot didactic, anual sute de copii beneficiind de învățarea tainelor înotului sau chiar performând în această ramură sportivă.

Totodată, Salina Turda S.A. se implică în susținerea unor acțiuni organizate în urbe de sectorul organizațiilor neguvernamentale, sprijină performanța tinerilor, sprijină organizarea unor evenimente pentru turdeni și este un important susținător al echipei de handbal Potaissa Turda, care activează cu succes în Liga Națională de handbal masculin, unde în sezonul trecut a reușit performanța de a câștiga medaliile de bronz și locul 2 în Cupa Challenge.”, se preciza într-un comunicat al societății, dat publicității în urmă cu câteva zile.

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...