m install
petlinii
nello construct

Salina Turda continuă activitățile de promovare externă

floris

La invitația primită din partea Ambasadei Romaniei la Tallinn, Estonia, delegația formată din dna. Simona Baciu și dl. Bodea Tudor a avut plăcerea de a reprezenta Salina Turda la evenimentul denumit generic „Romania – A BIG surprise”. Evenimentele de promovare au avut loc la sediul Ambasadei Romaniei din Tallinn, Estonia, în perioada 01.11.2017 – 04.11.2017 și au avut ca scop promovarea turistică a Romaniei.

 

La aceste evenimente au fost invitați marii tour-operatori și agenții de turism din Estonia, printre care amintim Go Travel sau Baltic Group care au inclus în itinerariul lor Salina Turda, dar și compania națională de aviație Nordica, ce va opera de anul viitor în România.

Colaborarea Salinei Turda cu Ambasada României din Tallinn a început în vara acestui an cu organizarea unui infotrip în România în care au fost invitați jurnaliști și televiziuni din Estonia, în contextul în care această țară deține președinția Consiliului Europei.

Mulțumim Excelenței Sale, doamna ambasador Mihaela Cămărășan pentru implicarea în promovarea Salinei Turda ca destinație turistică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: