fbpx

Icon Scrie un comentariu

Salina Turcia

Ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertas, a efectuat azi o vizită la Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din România, recunoscut la nivel mondial și considerat a fi ”cel mai frumos loc de sub pământ”.

 

”Excelenta sa, Osman Koray Ertas, Ambasadorul Turciei in Romania a efectuat o placuta vizita in Salina Turda. Cartea de onoare a societatii este imbogatita cu frumoasele cuvinte de apreciere. Dupa vizita in subteran a avut loc o intalnire cu domnul Primar Cristian Octavian Matei in cadrul careia s-a discutat despre potentialul de dezvoltare al Turzii si despre proiectele existente.”, a precizat directorul societății Salina Turda SA, Simona Baciu.

La întalnirea cu primarul Cristian Matei au fost prezenți reprezentanții asociației oamenilor de afaceri turci din România, inclusiv vicepreședintele Ali Riza Koska.

”În cadrul întâlnirii i-am prezentat perspectivele pe care le avem, proiectele pe care le derulăm şi, cel mai important, potențialul extraordinar de dezvoltare al Turzii, atât din punct de vedere turistic, cât şi industrial şi cultural.”, a explicat primarul Cristian Matei.

Ambasador Turcia 02

Oficialul turc a fost impresionat atât de obiectivul turistic, cât și de primirea de care a avut parte, manifestându-și aprecierea sa în cartea de onoare a vizitatorilor Salinei Turda:

Ambasador Turcia

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator