fbpx

Icon Scrie un comentariu

Salina Rmb

Salina Turda are un partener oficial în organizarea Drone Champions League, cea mai spectaculoasă cursă de drone din lume, care are loc pe un circuit amenajat în interiorul Salinei.

 

”RMB Inter Auto este partener oficial al Salinei Turda în organizarea Drone Champions League. Vreau să le mulțumesc personal, reprezentanților RMB pentru implicare și încrederea acordată.”, a spus Simona Baciu, directorul SC Salina Turda SA.

RMB Inter Auto a pus la dispoziția Salinei trei autoturisme marca Mercedes: Vito, C-Classe și CLA.

Salina Turda găzduiește în perioada 14-15 octombrie Liga Campionilor de drone.

Sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 13.00 se va da startul competiției și va continua duminică, cu începere de la ora 16.00.

Practic, cursa de drone este o cursă în care se întrec mai mulți mânuitori de drone, care beneficiază de ochelari VR pentru a vizualiza traseul dronelor, care trebuie să treacă prin niște ”porți” special amenajate, în cadrul unui traseu.

Dronele emit semnal video, iar imaginile sunt preluate pentru a fi transmise LIVE VIDEO pe siteul oficial al competiției.

Anul trecut la Turda au participat competitori din Germania, Polonia, Austria, Franța, Israel, China, Marea Britanie, Elveția, Statele Unite (SUA), Olanda și Cehia.

Iniţiatorul şi organizatorul acestui eveniment inedit este Drone Champions AG, împreună cu fondatorul şi managerul Herbert Weirather, în colaborare cu agentia WWP Weirather-Wenzel & Partner.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator