fbpx

Icon Scrie un comentariu

Usturoi2

Astăzi, Salina Turda a fost gaza unei proiecții cinematografice de excepție, amfiteatrul minei Rudolf fiind luat cu asalt de seniorii turdeni, cei cărora le-a fost dedicat evenimentul.

 

Producția regizorului Lucian Alexandrescu s-a adresat beneficiarilor de la Centrul de zi și centrul de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială Turda activitatea fiind realizată în parteneriat cu Centrul Rațiu pentru Democrație.

Proiecția face parte din evenimentul „Luna seniorului” organizat pe parcursul lunii octombrie și este dedicată persoanelor trecute de pragul pensionării.

Tot în cadrul acestui eveniment, ziua de 16 octombrie 2017 va aduce pe scena Teatrului Aureliu Manea două „trupe”, una aparţinând Centrului de zi pentru vârstnici Turda şi cealaltă Centrului de zi pentru vârstnici nr.1 Cluj Napoca.

Seniorii din Turda vor prezenta la ora 12,00, pe scena teatrului turdean, patru scenete comice, iar colegii lor de la centrul similar din Cluj Napoca, o comedie în 3 acte scrisă de Mihai Traistă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator