Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, vizită discretă la Salina Turda!

kaufland 650x100 22.12

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, soția președintelui României, Klaus Iohannis, a efectuat azi o vizită la Salina Turda, extrem de discretă, fiind însoțită de un grup de elevi sibieni, de la liceul unde predă, în Sibiu.

 

Carmen Iohannis a plecat azi-dimineață din Sibiu, oprindu-se și la Lancrăm (lângă Sebeș), acolo unde avea loc deschiderea oficială a Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”.

Conform alba24.ro, grupul condus de Carmen Iohannis a ajuns la casa memorială după deschiderea oficială, prezența sa fiind extrem de discretă și deloc mediatizată.

Ulterior, prima doamnă a efectuat o vizită la Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din România și cel mai spectaculos loc subteran de pe mapamond, vizita fiind la fel de discretă. Elevii sibieni care au însoțit-o s-au declarat impresionați de minunățiile văzute sub pământul Turzii, aceeași impresie având-o și Carmen Iohannis.

Salina Turda a doborât un nou record, în privința turiștilor care au vizitat impresionantul obiectiv turistic, care a pus Turda pe harta mondială a turismului. Este vorba de doborârea recordului privind numărul de turiști care au vizitat Salina Turda în minivacanța de 1 Mai.

Conform datelor puse la dispoziție de conducerea societății, 15.227 de persoane au vizitat Salina Turda în minivacanța de 1 Mai, depășind astfel numărul de turiști înregistrați în aceeași perioadă, în anii precedenți.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...