Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Targul International de Turism de la Tel Aviv cu participarea Salinei Turda

kaufland 650x100 22.12

Salina Turda , participa zilele acestea (6-7 februarie 2017) la Targul International de Turism de la Tel Aviv. Salina Turda este prezanta in standul Romaniei , organizat de Autoritatea Nationala de Turism din cadrul Ministerului de Turism, alaturi de alte 23 de agentii sau centre de promovare regionale, fiind singura societate reprezentand un obiectiv turistic.

Standul Romaniei este unul dintre dintre cele mai mari si mai vizibile din intreg targul, aratand astfel importanta pietei turistice din Israel pentru Romania, piata ce este la nivel national a doua piata emergenta pentru turismul romanesc.

La targ au fost prezenti atat oficialitati, precum secretarul de stat din cadrul Ministerului de Turism, dna. Cristina Tarteata cat si artisti de muzica populara sau maestrul olar Daniel Les care au intretinut atmosfera.

Prin aceasta prezenta la targ, asigurata de Tudor Bodea- sef serviciu turism si Ioana Miron – ghid turistic, Salina Turda isi propune cresterea numarului de turisti evrei, acestea reprezentand in anul 2016, aproximativ 7% din numarul turistilor straini ce au trecut pragul salinei.

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...