fbpx

Scrie un comentariu

sloturi

Cea mai comună concepție greșită despre sloturi este că norocul este principalul factor care determină rezultatul jocului și nu există o strategie cunoscută pe care jucătorul să o poată folosi pentru a lovi jackpot-ul și a obține profit. Abilitatea de a controla jocul și de a-l conduce către obiectivul final - câștigarea jackpotului progresiv sau a plății maxime într-un slot standard - este ceva pe care îl obțineți în timp și cu un pic de planificare și autodisciplină și vedeți jocuri pacanele demo gratuite, puteți face cel mai mult din orice slot.

Cu alte cuvinte, există strategii pe care le puteți implementa pentru a vă prelungi jocul și pentru a obține în cele din urmă cea mai mare combinație câștigătoare. Având în vedere că timpul este esențial atunci când joci sloturi, abilitatea principală pe care un jucător o poate dezvolta este să înveți să-ți gestionezi bugetul - aceeași abilitate care îți va cumpăra mai mult „timp de joc” și, în cele din urmă, te va ajuta să generezi profitul dorit. În sloturi, zicala „Timpul este banul” își găsește adevăratul sens, întrucât fiecare rotire nouă te apropie de obiectivul final; stăpânirea fondurilor și controlul daunelor, oricât de plictisitor ar părea, este de fapt ceea ce trasează linia care separă amatorii impulsivi de jucătorii cu experiență care își investesc de fapt timpul decât să-l petreacă.

NU JUCA MULT, JOACĂ-TE INTELIGENT!

Jocurile de noroc, mai ales lovirea sloturilor, nu au loc pentru ego și exhibiționism. Nu există nimic de dovedit lumii, așa că uitați de mizele și de fanteziile iraționale de a deveni milionar peste noapte. Nu este nimic în neregulă cu a visa mare și ar trebui să te întinzi întotdeauna după stele, dar dacă o iei încet, te vei duce acolo, fără a lua decizii pripite. Prin urmare, primul pas ar fi să vă determinați bugetul și să rămâneți la el orice vă vine în cale.

O modalitate de a face acest lucru ar fi să decideți asupra totalului pe care sunteți dispus să-l pierdeți, în cazul în care lucrurile merg în jos și apoi împărțiți suma respectivă în porțiuni de pariuri mai mici, pe care le veți distribui ulterior pe diferite pariuri, platforme și sloturi - nu toate trebuie să meargă în același slot sau să fie cheltuit în același cazinou online. Trucul este să nu pierdeți niciodată, în niciun caz, controlul și să depășiți bugetul predeterminat, deoarece acest lucru poate avea un impact atât financiar, cât și emoțional, care poate fi dificil de recuperat.

CONDUCETI O NAVĂ MICĂ!

Ați fi surprins de modul în care abilitățile organizaționale excepționale vă pot îmbunătăți jocul, în ciuda naturii aleatorii a sloturilor. Logica din spatele acestuia este introducerea ordinii în mediul în care singurul lucru sigur este imprevizibilitatea, păstrând astfel un scor clar al fluctuațiilor dvs. de echilibru în orice moment. Este posibil să nu puteți afecta rezultatul următoarei rotiri, dar veți păstra controlul asupra jocului și veți ști exact care ar trebui să fie următoarea dvs. mișcare - să rămâneți în joc sau să renunțați în timp ce sunteți înainte.

O modalitate simplă de a realiza acest lucru este să păstrați conturi separate ale câștigurilor și bugetului dvs. de joc - sau să mergeți până la menținerea intactă a câștigurilor, chiar și după ce bugetul dvs. pentru acea sesiune este deja cheltuit. Acest lucru necesită o disciplină excepțională, dar merită fiecare sacrificiu, deoarece vă permite să nu vă îndepărtați niciodată de o mașină învinsă și cu mâinile goale.

ÎMPINGEȚI-VĂ LA LIMITE, RĂMÂNÂND ÎN ZONA DE CONFORT

Cele mai multe sloturi își vor atinge potențialul total de plată doar atunci când sunt jucate pe pariul maxim - acest lucru nu înseamnă că va trebui să pariați 20 $, 50 $ sau 250 $ într-o singură rotire. Reducerea valorii monedei la cea mai mică sumă posibilă și creșterea numărului de monede pariate pe o singură linie va crește de fapt șansele de a lovi rotirile câștigătoare.

Adesea, un slot va oferi multiplicatori mai mari pentru miza maximă, mai ales dacă jucați progresivi, care în mod tradițional necesită mize mari pentru a declanșa jackpotul progresiv. Așadar, data viitoare când vedeți butonul “Max Bet”, nu vă fie teamă să faceți clic pe el - atâta timp cât vă asigurați că monedele sunt setate la valori mai mici.

EVITAȚI CARACTERISTICA JOCULUI

Oricât de tentant ar fi, această caracteristică introduce un element cu risc ridicat și ar trebui evitată dacă aveți un buget și jucați strict pentru profit. Întregul progres ar putea fi pierdut într-o secundă și vă puteți regăsi chiar înapoi de unde ați început.

Desigur, jocurile de noroc pe sume mai mici reprezintă un risc moderat și sunt permise în continuare, atât timp cât se încadrează în limitele autoimpuse. Pentru cei care au nevoie de o adrenalină suplimentară, cea mai bună abordare ar fi să setați limita de pierderi care funcționează pentru dvs. și să jucați cu funcția Gamble până la atingerea acestei limite.

DEZVOLTAȚI UN SISTEM DE PARIU

O modalitate excelentă de a vă gestiona cu succes bugetul este de a selecta un sistem de pariuri pe care îl veți folosi pe măsură ce avansați într-un joc. Determinarea unei sume globale de jocuri de noroc pentru o anumită perioadă de timp este un lucru; modul în care îl veți distribui este cu totul altceva. După cum s-a menționat, odată ce ați decis suma, este recomandabil să o împărțiți în bucăți mai mici și să concepeți un sistem de pariuri.

Creșterea pariurilor după o victorie și scăderea acestora după o pierdere este o modalitate de a vă gestiona fondul, dar puteți oricând să ajustați sistemul la propriul buget și obiective. Anumiți dezvoltatori de software integrează sistemele de pariuri în sloturile lor și puteți ajusta setările jocului pentru a mări sau micșora automat pariul după fiecare rotire la https://jocresponsabil.ro/fel fiți responsabili.

IMPORTANȚA AUTOCONTROLULUI

Regula de aur a gestionării bugetului nu este niciodată să vă abateți de la cursul dvs. și să respectați întotdeauna planul, indiferent de rezultat. Chiar dacă sesiunea a avut succes și vă puteți permite să pariați mai mult decât intenționați inițial, faceți tot posibilul să rămâneți disciplinat.

Acest lucru nu înseamnă că veți folosi întotdeauna același sistem de pariuri sau că nu ar trebui să vă ajustați bugetul la finanțele dvs.; pe măsură ce începeți să obțineți profit din timpul slotului, bugetul dvs. va crește, precum și limitele pariurilor, dar ar trebui să respectați întotdeauna limitele pe care le-ați stabilit. Oricât de dificil ar fi, îndepărtarea de un slot în momentul potrivit vă va face un câștigător, indiferent de ce auziți.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate