fbpx

Scrie un comentariu

Aniversare în Turda TOP 3 cadouri perfecte pentru copii după vârsta de 2 ani

Ziua de naștere a copilului tău este ziua în care el este în centrul atenției. Universul se învârte în jurul lui și toată lumea îi face pe plac. Ce poate fi mai frumos? Ai organizat deja petrecerea, știi ce tematică va avea, cine vor fi invitații, dar ce cadou îi vei cumpăra? Copiii sunt foarte sinceri și siguri pe ei, astfel că o simplă întrebare îți va oferi răspunsul pe care îl aștepți, dar vrei să știe deja ce îi cumperi?

Nu îi strica surpriza! Gândește-te ce îi place, la ce lucruri s-a uitat în ultima vreme în magazine, ce i-a plăcut în reclame la tv sau desene animate, ce a văzut la ceilalți copii și a vrut și el. Este important să ții cont de dorințele lui pentru a-l face fericit.

Iată top 3 cadouri preferate de copii după vârsta de 2 ani

  1. Bicicleta 

Pentru un copil care a învățat deja să meargă, bicicleta este următoarea provocare. Chiar de la 2 ani, cei mai curajoși pot învăța mersul pe bicicletă, mai întâi cu roți ajutătoare sau fără pedale. Începutul pe o astfel de bicicletă facilitează trecerea către una normală mai târziu. Îi poți cumpăra una cadou pentru ieșirile în parc sau zilele în care are mult prea multă energie de consumat. 

În același timp, bicicleta îl ajută să-și dezvolte echilibrul și coordonarea de care are mare nevoie în dezvoltare. El nu știe asta. Pentru el, bicicleta este distracție, dar este de fapt sănătate pe roți. Ca orice copil, iubește mișcarea și senzația de libertate pe care o are atunci când se joacă. Cel mai probabil te vei ruga de el să intre în casă și va adormi tot cu gândul la bicicletă. 

  1. Trotineta

După ce copilul se obișnuiește cu bicicleta și învață cât de cât mecanismul de pedalare astfel încât să aibă control asupra sa, poți merge mai departe și îi poți cumpăra o trotinetă. În ultimul timp, trotineta este ‘’jucăria‘’ preferată a copiilor. 

Este recomandat să apelezi pentru început la o trotinetă simplă, cu ajutorul căreia copilul să învețe mișcarea. Este destul de dificil pentru el, mai ales dacă este micuț, să priceapă că se pune în mișcare doar atunci când el împinge. 

Pe piață există o gamă variată de trotinete, potrivite pentru fiecare nivel de vârstă. Fiecare are caracteristici proprii, dar gradul de libertate în mișcare este factorul diferențiator. Dacă te gândești să îi faci cadou o trotinetă, Hippoland.ro te ajută să o alegi pe cea potrivită. În secțiunea jucării de exterior găsești modele de trotinete pentru copii de toate vârstele, atât pentru fetițe cât și pentru băieței. Ține cont de nevoile pe care copilul tău le are și ajută-l să facă mișcare!

Ia în calcul și accidentele care ar putea apărea. Este recomandat să cumperi apărători pentru cap, coate și genunchi. Până se obișnuiește cu trotineta s-ar putea să aibă mare nevoie.

  1. Trambulina

Unde își poate consuma mai bine energia decât într-o trambulină? Dacă îți crești copilul la curte, trambulina este cadoul perfect pentru el. Nu doar că își va dori să sară cât este ziua de lungă, dar va invita și câțiva prieteni la el pentru mai multă distracție! Distracție prin mișcare, o mișcare mai mult sau mai puțin conștientă. 

Este important de reținut că trambulina trebuie să fie plasată pe un teren drept și să aibă plasă de protecție. Un loc cu iarbă sau nisip în jur este cel mai potrivit. Ține cont însă și de spațiul pe care îl ai atunci când achiziționezi una. Pentru zilele cu mai puțină energie se poate transforma într-un loc bun de privit cerul.

Acestea fiind spuse, nu este atât de greu să faci un copil fericit. Trebuie doar să fii atent la ce își dorește și să alegi pentru el. Îți va mulțumi mai târziu!

Sursă foto: Pexels.com

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate