fbpx

Scrie un comentariu

craps cazino online

Am sentimente mixte cu privire la jocurile de cazino. Pe de o parte, este distractiv să joci și are o opțiune excelentă de pariere. Pe de altă parte, există jocuri generale mai bune în cazinou și există câțiva jucători la masa craps care pot distruge distracția.

Jocurile de noroc online pot îmbunătăți unele jocuri de cazino, dar craps-urile nu sunt unul dintre aceste jocuri. Pentru majoritatea jucătorilor, craps-urile online nu seamănă cu craps-urile live.

În general, craps-ul este o opțiune decentă de joc de cazinou, dar pentru mine negativele depășesc pozitivele. Iată o listă cu 6 lucruri teribile despre craps.

1 - Cel mai bun pariu este restricționat

Craps are un pariu numit cotă, care oferă cel mai mic avantaj sau cel mai mare randament în majoritatea cazinourilor. De fapt, pe termen lung, pariurile pe cote vor rambursa 100% din ceea ce pariați.

Cota de pariere nu trebuie confundată cu cota de câștig. De obicei, când citești despre șansele jocurilor de noroc, este vorba despre șansa ta de a câștiga. De exemplu, dacă cota este de 50/50, aveți 50% sau chiar șanse de câștig.

Iată problema cu pariul cote craps. Nu aveți voie să plasați un pariu de cote decât după ce plasați un pariu de ieșire. Puteți paria pe nu treceți sau treceți, dar nu aveți voie să pariați pe cote decât dacă plasați primul dintre aceste pariuri.

Cea mai bună strategie este folosirea not pass și parierea întotdeauna a cotelor atunci când este stabilit un punct.

2 - Linia de trecere sau calea corectă

Fiecare joc de craps începe cu o aruncare numită aruncare de ieșire. Aveți 2 opțiuni pentru lansări. Puteți paria pe fie nu treceți, fie treceți.

Cea mai bună opțiune din punct de vedere matematic este să pariezi că nu treci. Dar majoritatea jocurilor de noroc pariază pe pas. Și unii dintre acești jucători care pariază întotdeauna pe pas par să creadă că dacă nu pariați în același mod în care pariați împotriva lor

Prima dată când am văzut asta m-a surprins. Dar am aflat că mulți jucători se simt așa. Desigur, mi-am dat seama rapid că aceasta era problema lor, întrucât voi paria în orice mod îmi place și nu este treaba lor.

Modul corect de a juca este cel care vă oferă cele mai mari șanse de a câștiga. Dar, chiar dacă decideți modul în care doriți să pariați este un mod care nu vă oferă cele mai bune șanse de a câștiga, puteți paria oricum doriți.

Dacă doriți să jucați la masa de craps cel mai bun mod sau cel corect, după părerea mea, trebuie să pariați pe nu treceți. Un pariu pe linie de pierdere pierde mai mulți bani pe termen lung decât nu trece și puteți utiliza cotele după oricare dintre pariuri.

3 - Minimele din tabel sunt prea mari

Dacă folosiți opțiunea de pariere cu cote și pariați cât mai mult atunci când o plasați, faceți tot ce vă stă în putință pentru a juca craps cu un avantaj de casă scăzut. Dar cazinoul are încă un avantaj în această situație.

În orice joc de jocuri de noroc în care cazinoul are un avantaj, care este practic toate jocurile, înseamnă că cazinoul câștigă un procent mic din fiecare dolar pe care ați pariat.

Dar trebuie să pariați cel puțin minimul mesei atunci când jucați craps. Acest lucru este adesea de 10 $ sau 20 $ în cazinouri, așa că ajungeți să pariați mai mulți bani decât ar trebui.

Pe pariul de cote, doriți să pariați cât vă puteți permite, deoarece cazinoul nu are un avantaj în acest pariu. Însă nu poți paria mai mult decât poate suporta bankroll-ul tău, pentru că tot nu vei fi un câștigător general al craps-urilor.

4 - Puține oportunități de bonus și toate sunt rele

Cel mai bun mod de a juca jocuri de bani reali cu limite mai mici de pariere este să joci în cazinourile online sau în cazinourile mobile. Multe dintre aceste cazinouri vă permit să jucați craps la doar 1 USD pe rolă. Și când joci în cazinourile online, poți primi și bonusuri pentru multe jocuri.

Cu toate acestea, totul despre jocurile de noroc online și mobile de cazinou nu este bun. Și există multe probleme legate de jocul craps online sau în cazinourile mobile, despre care veți afla în această secțiune și în următoarele 2 secțiuni.

Prima problemă legată de jocurile online sau mobile de craps este că nu toate cazinourile oferă un bonus pentru jucătorii de craps. Și cazinourile care oferă bonusuri jucătorilor de craps nu oferă bonusuri de craps bune.

Aproape fiecare ofertă bonus de craps este construită într-un mod care te obligă să pariezi atât de mult încât pierzi mai mult în fața micului cazinou decât merită bonusul. Cu alte cuvinte, bonusul pentru craps te face să pierzi mai mulți bani decât te ajută să câștigi.

Ar trebui să vă gândiți să jucați jocuri online și mobile pentru a putea face pariuri mai mici, dar de obicei ar trebui să transmiteți ofertele bonus. Puteți analiza cerințele pentru a vedea dacă un bonus este bun sau rău, dar a trecut mult timp de când nu am găsit un bonus bun pentru craps.

5 - Craps nu se traduce bine în joc online

Este foarte distractiv să joci craps într-un cazinou terestru. De fapt, dacă nu ați încercat-o, vă recomand să o introduceți pe lista dvs. de lucruri de făcut. Emoția și energia din jurul unei mese ocupate de craps sunt greu de găsit oriunde altundeva.

Chiar dacă nu sunteți un mare fan al craps-ului, vă puteți distra jucând. Dar craps este unul dintre puținele jocuri de cazino la care am jucat, care pur și simplu nu se traduce bine în jocul online. Jocul este practic același, cu toate aceleași pariuri și aceleași cote, dar după ce ați jucat craps live, jocul pare doar plictisitor și plictisitor online.

Concluzie

Mesele Craps oferă de fapt cel mai bun pariu disponibil în majoritatea cazinourilor în cote. Problema este că nu puteți folosi acest pariu decât dacă faceți mai întâi un pariu diferit, care nu este unul dintre cele mai bune pariuri din cazinou.

Al doilea cel mai bun pariu la masa de craps este încruntat de mulți jucători de craps și, dacă îl folosiți, s-ar putea să vă prezentați câteva reclamații. Desigur, acest lucru nu ar trebui să te oprească, dar trebuie să fii conștient de această posibilitate.

Majoritatea jocurilor de cazino sunt cam aceleași atunci când joci online sau pe un dispozitiv mobil, dar craps-urile nu rezistă prea bine.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate