fbpx

Scrie un comentariu

centrul comunitar gastronomic turda

Centrul Comunitar Gastronomic Turda caută oameni faini și pasionați de gastronomie pentru a-și mări echipa. CCGT este un concept inedit, în care vei putea experimenta și descoperi gusturi și arome locale. Ca să știi ce te asteaptă îți spunem că vom organiza petreceri, workshopuri pe educație culinară, seri tematice, degustări și multe altele. 

În curând, noul spațiu al Centrului Comunitar Gastronomic din Turda își deschide porțile, pe strada Gheorghe Lazăr, la numărul 8 (în spatele pieței din centru, lângă stația de taxi)

Ne completăm echipa cu:

Bucătar și ajutor bucătar 

Dacă ai experiență vom aprecia, însă noi căutăm în voi pasiunea, inovația și seriozitatea dar contează și dorința de a te adapta și a respecta regulile și rețetele noastre, în rest, învățăm împreună.

Ospătar 

La fel, nu experiența este importantă ci amabilitatea, optimismul, capacitatea de a învăța și cunoașterea limbii engleze (constituie avantaj vorbirea limbii maghiare) pentru că vom primi în localul nostru mulți turiști și dorim să putem comunica cu ei.  

Personal pentru curățenie

Va fi un spațiu (interior și exterior) frumos și curat, deci vrem o persoană în echipa noastră care să se ocupe de acest lucru foarte important pentru noi.

Crezi că te potrivești cu noi? Atunci trimite un CV la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe 10 iunie, iar noi te vom contacta pentru a stabili împreună când și unde să ne vedem.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate