m install
petlinii
nello construct

Ce inseamna vs1 si pariu sansa la Superbet?

floris

Unul dintre pariurile cunoscute în rândul pariorilor comunităţii Superbet este pariul VS1. De fapt, aceasta este o denumire ceva mai veche, întretimp cei de la Superbet acutalizând denumirea pariului. În acest moment, pariul şi-a schimbat denumirea în VSG, şi poate fi găsit la aproape orice eveniment din fotbal la categoria “Victorie Sigura”. preferată pentru rulajul unui cod bonus Superbet, de către majoritatea pariorilor.

Ce înseamnă acest pariu?

Ca să o luăm cu descrierea termenilor, ei bine, denumirea de “VS” vine de la “Victorie Sigură”, în timp ce “1” sau  “G” face referire la gazde. De exemplu, “VS1”, ori “VSG, înseamnă “Victorie Sigură Gazdele”. Aşadar, în esenţă nu s-a schimbat nimic, ci doar denumirea.

Pentru a putea câştiga acest eveniment, respectiv “VS1” sau “VSG”, va trebui ca echipa gazdă să câştige meciul la 0, de exemplu 1-0, 2-0, şi aşa mai departe.

Aşadar, odată ce vei paria astfel, nu vei prevesti doar că echipa gazda va câştiga meciul, ci şi că oaspeţii nu vor înscrie niciun gol în poarta echipei gazdă. Tocmai de aceea aceste tipuri de pariuri au cote ceva mai mari, însă sunt şi destul de riscante, deoarece în prezent absolut orice echipă poate înscrie în poartea celeilalte, iar surprizele sunt la ordinea zilei.

Ce înseamnă Pariu Şansă la Superbet?

Pariul Şansă este atunci când vei înregistra un câştig pe un bilet chiar dacă biletul nu este în sine câştigător, ci ai pierdut un eveniment. Însă, să spunem cum se calculează un astfel de pariu la Superbet şi cum se acordă.

Pentru a putea înregistra “Pariul Şansă” pe biletul tău, trebuie să ţii cont de unele reguli destul de importante, după cum urmează: biletul tău să aibă minimum 11 evenimente, să fie un bilet fără combinaţii, iar cota să fie de minim 1.30.

Calculul pentru acest tip de pariu este unul foarte simplu. Să spunem că ai pierdut un singur eveniment, iar biletul tău respectă regulile de mai sus. În acest caz, îţi va fi acordat 10% din câştigul tău, ar acesta se va împărţi la cota pe care ai pierdut-o.

Spre exemplu, ai pariat un bilet cu 11 evenimente, iar fiecare cotă este de minim 1.30. Să spunem că ai un câştig de 2.000 ron, însă biletul se pierde pe o cotă 2. Astfel, îţi va fi acordat un câştig de 10% din 2.000, împărţit la 2 (cota pierdut). Astfel că vei ajunge să te alegi cu 100 de lei.

Aşadar, mai sus am parcurs doi termeni foarte importanţi din oferta celor de la Superbet, şi anume Victoria Sigură şi Pariul Şansă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda