fbpx

Scrie un comentariu

ce inseamna superbet

Unul dintre pariurile cunoscute în rândul pariorilor comunităţii Superbet este pariul VS1. De fapt, aceasta este o denumire ceva mai veche, întretimp cei de la Superbet acutalizând denumirea pariului. În acest moment, pariul şi-a schimbat denumirea în VSG, şi poate fi găsit la aproape orice eveniment din fotbal la categoria “Victorie Sigura”. preferată pentru rulajul unui cod bonus Superbet, de către majoritatea pariorilor.

Ce înseamnă acest pariu?

Ca să o luăm cu descrierea termenilor, ei bine, denumirea de “VS” vine de la “Victorie Sigură”, în timp ce “1” sau  “G” face referire la gazde. De exemplu, “VS1”, ori “VSG, înseamnă “Victorie Sigură Gazdele”. Aşadar, în esenţă nu s-a schimbat nimic, ci doar denumirea.

Pentru a putea câştiga acest eveniment, respectiv “VS1” sau “VSG”, va trebui ca echipa gazdă să câştige meciul la 0, de exemplu 1-0, 2-0, şi aşa mai departe.

Aşadar, odată ce vei paria astfel, nu vei prevesti doar că echipa gazda va câştiga meciul, ci şi că oaspeţii nu vor înscrie niciun gol în poarta echipei gazdă. Tocmai de aceea aceste tipuri de pariuri au cote ceva mai mari, însă sunt şi destul de riscante, deoarece în prezent absolut orice echipă poate înscrie în poartea celeilalte, iar surprizele sunt la ordinea zilei.

Ce înseamnă Pariu Şansă la Superbet?

Pariul Şansă este atunci când vei înregistra un câştig pe un bilet chiar dacă biletul nu este în sine câştigător, ci ai pierdut un eveniment. Însă, să spunem cum se calculează un astfel de pariu la Superbet şi cum se acordă.

Pentru a putea înregistra “Pariul Şansă” pe biletul tău, trebuie să ţii cont de unele reguli destul de importante, după cum urmează: biletul tău să aibă minimum 11 evenimente, să fie un bilet fără combinaţii, iar cota să fie de minim 1.30.

Calculul pentru acest tip de pariu este unul foarte simplu. Să spunem că ai pierdut un singur eveniment, iar biletul tău respectă regulile de mai sus. În acest caz, îţi va fi acordat 10% din câştigul tău, ar acesta se va împărţi la cota pe care ai pierdut-o.

Spre exemplu, ai pariat un bilet cu 11 evenimente, iar fiecare cotă este de minim 1.30. Să spunem că ai un câştig de 2.000 ron, însă biletul se pierde pe o cotă 2. Astfel, îţi va fi acordat un câştig de 10% din 2.000, împărţit la 2 (cota pierdut). Astfel că vei ajunge să te alegi cu 100 de lei.

Aşadar, mai sus am parcurs doi termeni foarte importanţi din oferta celor de la Superbet, şi anume Victoria Sigură şi Pariul Şansă. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate