fbpx

Scrie un comentariu

cum retrag netbet

Netbet este una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate case de pariuri ce funcţionează legal, licenţiat, pe teritoriul ţării noastre, punând la dispoziţi clienţilor săi chiar şi transmisiuni live de la diferite evenimente. 

Din punct de vedere al retragerilor, limita minimă este una foarte mică, iar din punct de vedere al bonusului de bun venit, casa de pariuri pune la dispoziţie pariul fără risc pentru clienţi. Însă, mai multe despre cum se face retragerea şi cât durează aceasta poţi găsi în continuarea acestui articol.

Metodele de retragere şi cât durează o retragere la Netbet

Din punct de vedere al posibilităţii de retragere, operatorul stă mai mult decât bine, conform pareri despre Netbet, punând la dispoziţie utilizatorilor săi nu mai puţin de 8 variante de retragere. Variantele de retragere ce pot fi găsite la cei de la Netbet, sunt următoarele:

Card bancar: pentru a putea retrage pe cardul bancar, vei fi nevoit să faci o retragere de cel puţin 80 de lei, iar durata este de la 4 şi până la 8 zile lucrătoare.

Transfer bancar: la fel ca şi în cazul retragerii pe cardul bancar, vei fi nevoit să retragi minim 80 de lei, însă perioada este ceva mai mare, de la 4 şi până la 12 zile.

Top Pay: pentru o astfel de retragere, vei fi nevoit să retragi cel puţin 50 de lei.

Smith&Smith: pentru o retragere prin metoda Smith&Smith, va trebui să retragi minim 50 de lei, iar perioada este de la 2 la 4 zile.

Skrill sau Neteller: pentru o retragere prin una din cele două variante, va trebui să scoţi minimum 40 de lei.

Paysafecard: limita minimă de retragere prin Paysafecard este de 20 de ron.

Cum retragi banii de la Netbet

Odată ce te-ai hotărât asupra metodei prin care să faci retragerea, nu mai eşti decât la câteva minute distanţă de procesul propriu-zis de retragere. Pentru a ajunge acolo, vei fi nevoit să intri în contul tău de utilizator de pe platforma Netbet, să faci un click pe numele tău, ce se regăseşte în partea de sus, iar ulterior să selectezi “Retragere”. Evident, după ce ai câștigat unul sau mai multe pariuri pe fotbal, box sau alte tipuri de pariuri.

Odată ce ai ajuns aici, îţi vor fi afişate toate metodele pe care la ai la dispoziţie, iar tu trebuie să faci click pe cea prin care vrei să retragi.

Retragerea se face foarte uşor, iar cu siguranţă fiecare dintre voi ştie cum să facă o retragere direct pe card, prin transfer bancar sau prin Skrill. Nu va trebui decât să selectezi una din metode, iar mai apoi să adaugi datele cardului sau contului. Ulterior, vei confirma transferul, şi gata.

Pentru retragere prin Smith&Smith, lucrurile sunt ceva mai complicate. Mai exact, îţi va fi oferit un cod prin e-mail, acesta fiind codul tranzacţiei. Cu acest cod, alături de buletin şi de numele tău de utilizator din cadrul platformei Netbet, te deplasezi spre orice sediu tip Smith&Smith, iar banii îţi vor fi oferiţi imediat.

Vei putea să retragi prin această metodă doar dacă ai făcut minim o depunere prin Smith&Smith.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate