fbpx

Scrie un comentariu

Platforma de pariuri online casă de pariuri deschisă non stop

Dacă îți place să pariezi și vrei să iei decizii mult mai bine gândite și analizate, optează pentru o platformă de pariuri online. Avantajele sunt multiple, iar platforma Betfair pentru pariuri sportive online vine cu o serie de bonusuri, ponturi, opțiuni speciale și de securizare câștiguri, pe care  merită să le iei în calcul.

Obiceiurile utilizatorilor tineri s-au schimbat mult în ultima vreme. Confortul, rapiditatea,  disponibilitatea în mișcare sunt elemente care cântăresc din ce în ce mai greu. Online-ul, chiar și în domeniul pariuri sportive, este tot mai interesant și va câștiga curând tot mai mult teren. Dacă ținem cont de faptul ca este o casă de pariuri deschisă non-stop, aprecierea este una cât se poate de justificată. 

Platformă de pariuri online vs agenție de pariuri stradală 

În funcție de obișnuință, de accesul la tehnologie și de modalitatea de plasare a biletului sunt încă foarte multe persoane care preferă să apeleze la varianta clasică de a paria. Însă pentru cei tineri, care vor să aibă un control mai bun asupra acțiunilor pe care le fac în acest sens, varianta online oferă o serie de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea. 

Printre cele mai importante menționăm: 

  • Posibilitatea de a plasa un pariu în orice moment

Dacă dispui de un cont pe o platformă online nu trebuie să-ți mai organizezi programul pentru a face o deplasare la o agenției. Poți pune pariul în orice moment preferi tu, fie că e dimineață, prânz sau miezul nopții. 

  • Platformă accesibilă pe toate formele de display

Nu trebuie să fii proprietarul unui calculator sau laptop pentru a paria, nici nu trebuie să instalezi vreun soft. Poți foarte simplu să accesezi informații și să pui un bilet din contul tău, accesibil de pe un dispozitiv mobil, precum smartphone-ul sau tableta.

  • O varietate mult mai mare de jocuri și pariuri

În cazul în care vrei să afli mai multe informații sau să încerci ceva nou, ai disponibile mult mai multe sporturi și domenii decât poți vedea și accesa într-o casă de pariuri stradală.

  • O gestionare mult mai bună a situației și bugetului alocat

Întrucât din contul tău poți vedea foarte clar care este bugetul alocat, ce câștiguri și ce pierderi ai avut pe perioade mai lungi sau mai scurte, varianta online este o modalitate mult mai bună de a vedea cum gestionezi situația în orice moment.

  • Bonusuri de joc mai mari, comisioane mai mici

În varianta online beneficiezi nu doar de cote mai bune, ci și de bonusuri de deschidere cont și joc mult mai consistente. Comisioanele de retragere câștiguri sunt mai mici. În timp, poți constata și singur că varianta este mult mai avantajoasă pentru administrarea bugetului destinat pasiunii tale.

  • Mai mult informații pentru decizii obiective

Online beneficiezi rapid de toate informațiile de care ai nevoie și de mult mai multe ponturi pentru pariuri sportive, pentru a lua decizii mai bine analizate și mai în cunoștință de cauză. 

Nu uita însă că și offline și online trebuie să pariezi responsabil, numai pe platforme licențiate și numai dacă ai vârsta de minim 18 ani. Online îți poți bloca contul pentru o perioadă și găsești sfaturi și consiliere dacă pasiunea s-a transformat în obsesie.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate